Gratis og online bogføring Gratis og online bogføring

Enkel bogføring til små og mellemstore virksomheder

Har du brug for hjælp med bogføringen? Med Billy får du et nemt og brugervenligt bogføringsprogram, som alle kan finde ud af. Brug mindre tid på regnskab og bogføring og få mere tid til din virksomhed. Start med en gratis prøveperiode af Billy Premium, hvor du får mulighed for at prøve hele programmet, så du kan se, om det er noget for dig. Efter prøveperioden kan du oprette dig som en gratis Basic-bruger eller fortsætte som betalende Premium-bruger.

Billys online bogføring logo Billys online bogføring logo

Med online bogføring fra Billy får du som Premium-bruger:

  • Enkel bogføring af bilag
  • Ubegrænset fakturering
  • Momsafregning med få klik
  • Integrationer til andre systemer
  • Gratis support alle ugens 7 dage
Billy online bogføring og testimonial fra Mads Veiby Billy online bogføring og testimonial fra Mads Veiby

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Jonas Bengtsen og Billys online bogføring Jonas Bengtsen og Billys online bogføring

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Bogføring for dummies

Bogføring er i manges øjne noget, som er forbeholdt bogholdere, revisorer og andre talknusere. Men med Billy er det blevet allemandseje. Nu kan alle mindre virksomheder og iværksættere gå til bogføring, selvom de ikke har nogen økonomisk forudsætning for det. Så let kan det gøres!

Bogføring er ikke svært, når først det er gjort let at forstå

Bogføring handler om at registrere dine fakturaer og dine regninger. Når måneden er omme, skal du trække dine regninger fra dine fakturaer, og dermed har du resultatet for din virksomhed. Ja, det er meget forenklet, men sådan vil du kunne se din virksomheds økonomi, når du selv står for dit regnskab. Der er selvfølgelig altid nogle undtagelser – og det er her, ekspertbogholderen træder til.

Behold din revisor

Inden du kaster dig 100% over al bogføring og regnskab, skal du nok overveje som minimum at holde fast i din revisor. Revisoren kan hjælpe dig med årsafslutningen, hvor der kan være nogle mere komplicerede beregninger. I stedet for at du bruger en bogholder 10-20 timer om måneden, kan du måske fremover nøjes med bruge en bogholder 5 timer om måneden.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy bruger kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00 alle ugens dage.

Du skal blot skrive til os på billy@billy.dk, benytte vores chat eller ringe på 60246024.