Faktura skabelon - design dine fakturaer

Med Billy Premium kan du nemt og hurtigt designe dine egne personlige fakturaer med vores faktura skabelon.

Du kan fx:

  • checkmarkIndsætte dit firmalogo
  • checkmarkSkifte skrifttype og farver

Alt sammen så dine fakturaer afspejler lige præcis din virksomheds identitet. Derudover kan du helt gratis sende ubegrænsede fakturaer.

Hvad er en faktura?

En faktura er dokumentationen for din handel, og kaldes også ofte en regning. Din virksomhed sender en faktura til din kunde, når du har færdiggjort et salg. Fakturaen forklarer, hvad der er blevet solgt og dermed, hvad der skal betales. 

En faktura er derfor super vigtig for din virksomhed, og du skal have styr på de forskellige lovkrav, da fakturaen skal bruges som dokumentation i både sælgers og købers regnskab.

Faktura template: Hvad skal din faktura indeholde?

Der er bestemte lovkrav, der skal være overholdt, når du laver en faktura. Nogle af de ting, du altid skal have med på din faktura uanset skabelon er: fakturadato, fakturanummer, sælgers navn og momsbeløbets størrelse.

I Billys fakturaprogram er de lovpligtige oplysninger til en faktura standarden for alle vores skabeloner til faktura. Det betyder, du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du overholder lovgivningen eller ej.

Send din første faktura nu

Mere end bare en faktura

En professionel firma faktura er med til at give dine kunder et godt indtryk af din virksomhed. Med Billys faktura skabelon giver du ikke bare et professionelt indtryk, men tilføjer også et personligt præg på dine fakturaer.

  • checkmarkIndsæt dit eget firma logo
  • checkmarkÆndre tekstens skrifttype, størrelse og farve
  • checkmarkOverholder alle regler og lovkrav for fakturering
  • checkmarkDin faktura får et flot og personligt design

Hvordan bruger du en skabelon til faktura? 

I Billy kan du nemt designe dine egne fakturaer med vores skabelon til faktura direkte i systemet i vores fakturadesigner. Nemmere bliver det ikke.

Du skal blot have en Billy-bruger, finde fakturadesigneret i vores indstillinger og så er det ellers at blot at udfylde vores faktura template med de elementer, du har lyst til, fx dit logo.

Se, hvordan du opsætter din faktura skabelon i Billy

Få styr på din fakturering og bogføring

I Billy kan du med få klik oprette og sende en online faktura afsted til dine kunder. Du kan sende lige så mange fakturaer, du vil. Når fakturaen registreres som betalt, bliver den automatisk bogført i dit regnskab.

Billy er utrolig brugervenligt og giver dig et økonomisk overblik over din virksomhed. Ud over fakturering kan du også nemt bogføre dine udgifter, afregne moms med ét enkelt klik og meget mere.

Prøv Billy Premium gratis

Hvis du vil afprøve om vores fakturaskabelon er noget for dig, så prøv Billy Premium i 30 dage. Det er helt gratis, uden omkostninger og uden forpligtelse. Se, hvordan regnskabsprogrammet virker, og om det kan gøre en forskel for dig - ligesom det gør for tusindvis af vores brugere.

Efter prøveperioden kan du vælge at fortsætte som en gratis Basic-bruger eller som betalende Premium-bruger.

Har du brug for hjælp til at komme i gang? Vi står altid klar til at hjælpe vores brugere alle årets dage fra 8-23. Fang os på telefon 60 24 60 24, på billy@billy.dk eller i chatten, som du finder nede i højre hjørne.

Få adgang til faktura skabeloner nu

Har du endnu ikke startet din virksomhed?

I Billy vil vi gerne hjælpe selvstændige godt fra start, så det administrative bøvl ikke skal holde dig tilbage.

Derfor har vi lavet opstartspakken, der gør det nemt for dig at starte din virksomhed.

For kun 2.495 kr. får du alt du skal bruge til at udleve din drøm som selvstændig.

Læs mere om opstartspakken