Professionel fakturaskabelon

Med fakturadesigneren i Billy kan du skræddersy din fakturaskabelon, og give dine kunder en professionelt og gennemført salgsoplevelse. Alle salg begynder med en faktura, og det er derfor afgørende at give dine kunder et godt indtryk af din virksomhed. Inden du sender din første faktura kan du overveje følgende tips:

 • checkmarkTilføj din virksomheds logo
 • checkmarkÆndre tekstens skrifttype, størrelse og farve
 • checkmarkDobbelttjek at alle oplysninger er korrekte
 • checkmarkSend hurtigt fakturaen afsted og modtag hurtigt betaling
 • checkmarkGør det nemt at betale f.eks. via kreditkort eller mobilepay

Hvad skal en fakturaskabelon indeholde?

Uanset om du bruger en fakturaskabelon i Word, Excel eller et fakturaprogram er der bestemte lovkrav der skal være overholdt, når du laver en faktura. En fakturaskabelon skal bl.a. indeholde fakturadato, fakturanummer, momsbeløbet og virksomheds- og kundeoplysninger.

Hvis du bruger en fakturaskabelon i et fakturaprogram, skal du ikke bekymre dig over om skabelonen overholder fakturakravene. Bruger du fakuraskabelonen i Billy fakturaprogram, bliver du guidet gennem processen, så du sikrer, at faktureringen lever op til alle krav.

Fakturaskabelon der overholder den nye bogføringslov

En ny bogføringslov der vil digitalisere væsentlige bogføringsprocesser for danske virksomheder forventes at træde i kraft d. 1 juli 2022. Bogføringsloven involverer krav om digital registrering og opbevaring af regnskabsmateriale - og på sigt krav om brug af digitalt bogføringssystem for alle virksomheder med en nettoomsætning på over 300.000 kr. to år i træk.

Det betyder også, at din fakturaskabelon og dine fakturaer skal opbevares digitalt fra d. 1 januar 2023. Hvis du bruger fakturaskabelonen i Billy fakturaprogram, vil du automatisk leve op til de nye krav og samtidig være forbedredt på kravet om brug af digitale bogføringssystemer. 

Hvordan bruger du en fakturaskabelon?

I Billy kan du hurtigt udfylde din fakturaskabelon med de nødvendige oplysninger direkte i systemet. Du kan gemme oplysninger på tilbagevendende kunder, og med få klik sende fakturaen afsted gennem systemet. På den måde undgår du fysiske papirer og navigering mellem forskellige programmer. 

I fakturadesigneren under indstillinger kan du sætte dit eget personlige præg på fakturaskabelonen fx med logo, skrifttype, størrelse og farve. Du kan ligeledes oprette flere forskellige standardskabeloner tilpasset til kundesegment, fakturatype og sprog.

Fakturaskabelon lige ved hånden

Med Billys mobilapp kan du hurtigt og nemt sende dine fakturaer, når du er på farten. Du kan også nemt scanne og uploade bilag, så du undgår krøllede og glemte kvitteringer.

Med andre ord kan du altså have din regnskab med dig over alt, så du altid har et overblik over din økonomi ved hånden. På den måde sparer du tid og kan nemt oprette og sende fakturaer, når du er ude hos kunder.

Fakuraskabelon til abonnementer

Hvis du sælger varer eller ydelser på abonnement, kan du i Billy automatisk fakturere dine kunder med abonnementsfakturering funktionen. På den måde slipper du for manuelt arbejde, så du får mere tid til at drive din kerneforretning.

Du kan oprette en fakturaskabelon til abonnementer i fakturadesigneren, så dine abonnementsfakuraer får et personligt udtryk. Du kan selvfølgelig til hver en tid pause eller redigere din abonnementsfaktura.

International fakturaskabelon

Beskæftiger du dig med internationalt salg, kan du hurtigt og nemt ændre valuta og sprog på din fakturaskabelon. Indholdet bliver automatisk oversat, og du kan tilpasse fakturaskabelonen, som det passer dig. På den måde kan du give en professionel og personlig oplevelse til dine kunder uanset sprog og valuta. 

Mere end bare en fakturaskabelon

Udover at du med få klik kan tilføje et professionelt og personligt præg på dine fakturaer, giver Billy fakturaprogram dig et økonomisk overblik over din virksomhed. Du kan fx:

 • checkmarkNemt bogføre dine udgifter
 • checkmarkAfregne moms direkte i systemet
 • checkmarkAutomatisk registrering af posteringer med bankintegrationen
 • checkmarkVælg mellem 80+ integrationer der gør bogføring hurtigt og lettere
 • checkmarkLav unikke tilbud og abonnementer til dine kunder
 • checkmarkUndgå fejl i regnskabet og overhold alle lovkrav

Opret en konto med få klik og få et samlet overblik over økonomien i din virksomhed.