Design personlige fakturaer med Billys fakturaskabelon

Faktura Skabelon - design dine fakturaer

Med Billy Premium kan du nemt og hurtigt designe dine egne personlige fakturaer. Du kan eksempelvis indsætte dit firmalogo eller skifte skrifttype og farver, så dine fakturaer afspejler lige præcis din virksomheds identitet. Derudover kan du helt gratis sende ubegrænsede fakturaer.

fakturaskabelon

Mere end bare en faktura

En professionel faktura er med til at give dine kunder et godt indtryk af din virksomhed. Med Billys faktura skabelon giver du ikke bare et professionelt indtryk, men tilføjer også et personligt præg på dine fakturaer.

  • Indsæt dit eget firma logo
  • Ændre tekstens skrifttype, størrelse og farve
  • Overholder alle regler og lovkrav for fakturering
  • Din faktura får et helstøbt design med et personligt touch
Fakturering og bogføring Fakturering og bogføring

Få styr på din fakturering og bogføring

I Billy kan du med få klik oprette og sende en online faktura afsted til dine kunder. Du kan sende lige så mange fakturaer, du vil. Når fakturaen registreres som betalt, bliver den automatisk bogført i dit regnskab.

Billy er utrolig brugervenligt og giver dig et økonomisk overblik over din virksomhed. Ud over fakturering kan du også nemt bogføre dine udgifter, afregne moms med ét enkelt klik og meget mere.

Prøv Billy Premium gratis i 30 dage
Billy hoved, der smiler

Prøv Billy Premium gratis

Hvis du vil afprøve om faktura skabelonen er noget for dig, så prøv Billy Premium i 30 dage. Det er helt gratis, uden omkostninger og uden forpligtelse. Til gengæld får du en komplet prøvepakke, så du kan se, hvordan regnskabssystemet virker, og om det kan gøre en forskel for dig - ligesom det gør for tusindvis af vores brugere. Efter prøveperioden kan du vælge at fortsætte som en gratis Basic-bruger eller som betalende Premium-bruger

Har du brug for hjælp til at komme i gang? Vi står altid klar til at hjælpe vores brugere. Kontakt vores support, som sidder klar hele ugen på telefon 60 24 60 24, på billy@billy.dk eller i chatten, som du finder nede i højre hjørne.

Læs hvordan du opretter fakturaskabeloner her