Let alternativ til regnskab i Excel

Med Billy Regnskabsprogram får du et enkelt og gratis alternativ til at lave dit regnskab i Excel. 

Når du i stedet laver dit regnskab i Billy sikrer du, at du:

  • checkmarkOverholder lovkrav til regnskab 
  • checkmarkUndgår dumme slå- og tastefejl
  • checkmarkIkke fejlagtigt sletter transaktioner
  • checkmarkIkke får problemer med SKAT

Regnskab i Excel kan stride mod bogføringsloven

Noget af det vigtigste i bogføringsloven er, at du ikke må være i stand til at slette eller ændre i tidligere transaktioner i regnskabet.

Bruger du Excel til dine firma regnskaber, kan du let komme til at lave ændringer i cellerne. Enten ved et uheld - eller måske med vilje, fordi du ikke er klar over, at dette er i strid med lovgivningen. 

Med Billy overholder du helt automatisk bogføringsloven, uden du skal skænke det en tanke. Du skal derfor aldrig bekymre dig om, hvorvidt SKAT godkender dit regnskab.

Kom i gang med Billy som alternativ til dit firma regnskab i Excel - nemt, hurtigt og helt gratis.

Få gratis adgang nu

Billy er et enkelt alternativ til Excel

Du synes måske, at Excel er let at bruge, og du bruger det sikkert allerede til alt muligt andet. Derfor er det fristende at fortsætte og lave virksomhedsregnskab i Excel også.

Men Billy er bygget med brugervenlighed i fokus, og du vil lynhurtigt opdage, at det faktisk er lettere at bogføre i Billy end i Excel. 

Laver du regnskab i Billy, behøver du heller ikke være nervøs for, om SKAT vil godkende dit regnskab. De anbefaler nemlig, du bruger et regnskabsprogram som selvstændig. Og så kan du endda bruge Billy Basic helt gratis, hvis du ikke har behov for alle funktioner.

Prøv gratis nu

Excel vs. Billy

Er du i tvivl om, hvorfor du skal vælge Billy i stedet for Excel? Så tvivl ikke. Vi har lavet en sammenligningsoversigt, der giver dig et overblik over de største forskelle.

Tabellen nedenfor hjælper dig med at holde styr på, hvad regnskabsprogrammet kan vs. Excel, så du kan se, hvad du har behov for

Har du fx brug for et program, der kan hjælpe dig med at overholde bogføringsloven? Og har du brug for hjælp til din bogføring? Eller er du allerede 100-meter-mester i fradragsreglerne?

Kom i gang med Billy nu

Support alle årets dage fra 8-23

Laver du regnskab i Excel, er der ingen hjælp at hente. Du kan ikke ringe eller skrive til Microsoft og forvente, at de kan hjælpe dig med bogføringen.

I Billy sidder vi klar til at hjælpe dig fra kl. 8-23 alle årets dage, hvis du har brug for hjælp til fakturering, bogføring eller programmet.

Du fanger os her i chatten, på billy@billy.dk eller 60 24 60 24.

Har du endnu ikke startet din virksomhed?

I Billy vil vi gerne hjælpe selvstændige godt fra start, så det administrative bøvl ikke skal holde dig tilbage.

Derfor har vi lavet opstartspakken, der gør det nemt for dig at starte din virksomhed.

For kun 2.495 kr. får du alt du skal bruge til at udleve din drøm som selvstændig.

Læs mere om opstartspakken