Klar Revision

Henrik Lund

Billy-certificeret Revisor

“Han brænder især for udvikling af virksomheder og at hjælpe mennesker"

Hos Klar Revision er Henrik Lund garant for kvalitet og en personlig tilgang

Henrik Lund er 44 år og har 24 års erfaring fra fire forskellige revisionsfirmaer. Han brænder især for udvikling af virksomheder og at hjælpe mennesker enten med at komme godt i gang med nye projekter eller komme godt videre med deres eksisterende foretagender. Nysgerrighed omkring ny viden og hjælpsomhed er de personlige egenskaber, han lægger vægt på at tage med ind i firmaet.

Hos Klar Revision er Henrik Lund garant for kvalitet og en personlig tilgang til ydelserne, der rummer stort set al økonomisk rådgivning, regnskab og skat for alle små og mellemstore virksomheder.

Klar Revision revisor i Holstebro

Hvis du har en mindre eller mellemstor virksomhed og søger revisor, så er Klar Revision et rigtig godt valg. Hos Klar Revision får du en kvalitetsorienteret og Billy-certificeret revisor, som kan hjælpe med alt indenfor økonomisk rådgivning og skat, der tilmed har erfaring med Billy’s regnskabsprogram. 

Revisor i andre byer

Befinder du dig et andet sted i landet, og leder efter en revisor der kender Billy, så er der her en liste med forslag til andre revisorer: 

Interview med Henrik Lund

10.12.2015

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

Han er kedelig. Sandheden som jeg ser den er, at han ikke er kedelig, hvis man lærer ham at kende. Så kan den fakta-søgende revisor være en meget interessant samtalepartner.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Det er at kunne hjælpe en masse forskellige virksomhedsejere med nogle af deres udfordringer – både på kort og langt sigte.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Når han siger det. Og når han anbefaler én til andre.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

At stå tidligt op. At være disciplineret og nøjes med at gøre det vigtigste. At prioritere ens tid.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Det gør hverdagen lettere og det kan give overblik over indtjeningen!

6. Hvad drømmer du om?

At få tid til flere rejser med familien og at få læst en række bøger.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Jeg er selv startet som selvstændig revisor den 1. april 2014. Det var ikke nogen svær beslutning, da jeg havde en god mavefornemmelse for, at jeg nok skulle kunne få solgt timer nok til at få økonomien til at løbe rundt. Havde min privatøkonomi været presset, havde jeg nok alligevel ikke gjort det, men søgt endnu et lønmodtagerjob.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Flot fakturalayout med mulighed for billeder. Fakturaen bliver jo en reklame/oplevelse i stedet for en træls ting at modtage.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Sådan er virkeligheden. Der sker jo en voldsom udvikling blandt regnskabsprogrammerne. Programmerne kan mere og mere og bliver mere og mere brugervenlige. Så hvis revisor fortsat ønsker at kunne sælge sine timer, skal han kende til de forskellige programmer – og kunne hjælpe kunden med det, som programmet endnu ikke kan – fx rådgivning.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det er intuitivt at bruge og lavet for mennesker uden regnskabsbaggrund.