Midtjysk Revision

Henrik Hedegaard Kastbjerg

Billy-certificeret Revisor

"Vi ønsker at være din personlige revisor, som yder en rådgivning og et regnskab af høj kvalitet"

Revisions Partner

Midtjysk Revision er et registreret revisionsfirma med kunder i hele Jylland, men hovedsageligt er vi revisorer og rådgivere for kunder i Skanderborg, Aarhus, Ry, Silkeborg og Horsens området. Vi har kontor i Skanderborg og Aarhus C.

Midtjysk Revision har speciale i små og mellemstore virksomheder i Danmark. Midtjysk Revision er ikke bare en revisor, som laver et regnskab og en revision, men vi vil være din foretrukne økonomiske rådgiver og samarbejdspartner. Vi ønsker at være din personlige revisor, som yder en rådgivning og et regnskab af høj kvalitet. Da vi er et lille kontor, kan vi tilmed gøre dette til en lav timepris.

Midtjysk Revision revisor i Aarhus

Hvis du har en mindre eller mellemstor virksomhed og ønsker en mere personlig økonomisk rådgiver, der kender regnskabsprogrammet Billy, er Midtjysk Revision de rette for dig. Hos Midtjysk Revision får du en Billy-certificeret revisor i Aarhus og omegn, af høj kvalitet og til en fordelagtig pris. 

Revisor i andre byer

Hvis du søger revisionsfirma nærmere din lokalitet, som også har erfaring med vores regnskabsprogram, kan du se en liste nedenfor: