Probitas

René Kok Lyskjær

Billy-certificeret Revisor

"Lad mig klare dit regnskab - Jeg vil gøre det let for dig at være selvstændig"

Hvad koster din frihed?

Lad mig hjælpe dig med de tørre tal - det er det, jeg gør bedst.

Så kan du nemlig bruge din tid bedre og mere produktivt på det, som du gør bedst.

Bogføring og regnskab skal være let at forstå, og det er min fornemmeste opgave at gøre det forståeligt for dig.

Lad os tage en snak og se, om vi er et godt match; for det er dit regnskab, og du skal være tryg ved samarbejdet.

Læs mere om, hvad jeg kan tilbyde dig her.

Probitas revisor i Horsens

Hvis du er på udkig efter en revisor som du kan være tryg ved, og som kender Billy, er Probitas et rigtig godt valg. Hos Probitas får du en Billy-certificeret revisor, som står klar til at hjælpe med diverse økonomiske problemstillinger, med fokus på et godt samarbejde, beliggende i Horsens. Så hvis du er iværksætter eller driver virksomhed, kan du trygt kontakte Probitas. 

Revisor i andre byer

Hvis du leder efter en revisor, der også kender Billy, beliggende mere lokalt for dig, kan du her se en liste over andre revisorer i nærheden: 

Interview med René Kok Lyskjær

31.01.2016

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At han er knashamrende tør og ikke taler så det er forståeligt for kunden.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

At kunne gøre en forskel for kunden, og gøre det lettere at være selvstændig.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Når vedkommende er tryg ved selv at løse store dele af bogføringen ­ det er mit mål. Mine kunder skal kunne tage opgaven hjem, når det er ønsket og/eller nødvendigt.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Brug din tid rigtigt, lad være med at spild din tid på noget som dræner dig ­ det kan være godt givet ud at købe hjælp udefra.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Et godt og brugervenligt regnskabsprogram gør at bogføring gøres let. Det behøver ikke være så svært og tungt, som mange vil gøre det til. Så et godt regnskabsprogram sparer tid og bekymringer.

6. Hvad drømmer du om?

Jeg drømmer om at gøre det let for dig (og andre) at være selvstændig. Jeg drømmer om at skabe mere tid og energi hos selvstændige ­ enten ved at undervise dem, klare opgaver for dem eller ved at være mentor/sparringspartner.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Når der er økonomisk sikkerhed, har jeg også plads rent økonomisk og ikke mindst på det mentale plan til at gå efter mine drømme, og føre dem ud i livet. Men den økonomiske sikkerhed kommer ikke nødvendigvis er lige så vel en mental barriere, som skal bearbejdes.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Hele brugeroplevelsen ­ jeg elsker at Billy arbejder både med det visuelle og det talmæssige, det taler til en bredere skare af selvstændige. Og så er det fedt at det er så let at få et overblik.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Økonomi er noget af det som skaber størst mavesmerter og søvnløse nætter hos selvstændige, derfor er det godt at have en at vende tanker og udfordringer med, og ikke mindst en til at gøre regnskab og bogføring let fordøjeligt (for det er faktisk let).

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Billy er Danmarks letteste regnskabprogram, fordi det rent faktisk er let. Alt omkring bogføringen er gjort enkel og overskuelig ­og så er det visuelle med til at give det sidste løft.