PK Revision

Martin Godskesen

Billy-certificeret Revisor

"Vid, hvad det kræver at have din egen forretning"

Rådgivning i øjenhøjde

PK Revision er en statsautoriseret revisionsvirksomhed, som tilbyder udførelse af alle sædvanligt forekommende opgaver for små og mellemstore virksomheder i Danmark, f.eks. regnskabsmæssig assistance, revision af årsrapporter og andre opgørelser som f.eks. tilskudsregnskab, samt budgetlægning og økonomisk rådgivning.

PK Revision revisor i Odense

Vælger du PK Revision får du en statsautoriseret og Billy-certificeret revisor af højeste klasse. PK Revision tilbyder hjælp til små og mellemstore virksomheder, inden for en række gængse opgaver som økonomisk rådgivning, lægning af budgetter og hjælp til regnskab. Leder du efter revisor i Odense og omegn, der kender Billy, er PK Revision et rigtig godt bud.

Revisor i andre byer

Hvis du søger revisor i en anden by, der også har kendskab til vores regnskabsprogram, kan du her se en liste: 

Interview med Martin Godskesen

05.12.2013

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At vi er kedelige, og at vi kun kigger på historiske tal. Selvfølgelig findes der revisorer, der er kedelige, men nutidens revisor skal være både udadvendt og god til mennesker, så jeg mener bestemt ikke, at jeg er kedelig!

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Det er at have kontakt med mange forskellige mennesker. Som revisorer er vi meget tæt på mennesker, og vi drøfter mange ting i dybden – også mange personlige ting. Jeg har aldrig en rutinepræget arbejdsdag. Hver dag er ny…

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Nogle siger det heldigvis! Men jeg fornemmer, at tilfredshed handler mere om følelser end om selve det arbejde, jeg udfører. Jeg vil nu bemærke, at jeg sætter meget pris på feedback.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Hav afstemt forventninger med din familie. Og vid, hvad det kræver at have sin egen forretning. 37 timers-arbejdsugen er ikke lig det at være selvstændig, husk det!

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Et godt regnskabsprogram er først og fremmest med til at skabe overblik. Og så får den selvstændige lavet alle de lovpligtige registreringer automatisk, og det er en stor hjælp for mange, tror jeg.

6. Hvad drømmer du om?

At have et velafbalanceret liv. At have frihed til at gøre det, jeg har lyst til!

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Som revisor er man nok lidt miljøskadet, så jeg er god til at spare. Derfor er jeg – og har altid været – meget realistisk, hvad angår økonomi. Så jeg vil sige, at jeg altid har haft mulighed for at gøre det, jeg gerne vil.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Debitormodulet fungerer godt. Det er simpelthen så afgørende, at den selvstændige får rykket for udeståender, så han kan få nogle penge i kassen. Det er måske ikke den funktion, som brugeren selv synes bedst om, men jeg som revisor kan se, hvor vigtig den er.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Mine kunder sparer tid – og tid er penge! Billy registrerer alting – inklusive fejl – og det gør arbejdet lettere for mig som revisor.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Man har formået at koge programmet ned, så kun essensen er tilbage, og det er derfor, at Billy er så god en løsning for den selvstændige med en mindre virksomhed; det er alt det, som den selvstændige har brug for.