Erik Ø. Wulff

Nicolai Groth-Christensen

Billy-certificeret Revisor

"Drømme går ikke i opfyldelse uden økonomisk sikkerhed"

Fremsynet rådgivning

Erik Ø. Wulff yder service for både små og mellemstore virksomheder, herunder skatteoptimering, cost-benefit-analyser og generel optimering af indtjening og økonomi.

Erik Ø. Wulff revisor i Svendborg

Ønsker du at din virksomheds økonomi står skarpt og optimeret, så er der hjælp at hente hos revisionsfirmaet Erik Ø. Wulff. Her kan du få økonomisk hjælp og rådgivning af en Billy-certificeret revisor, som tilmed har erfaring med Billy’s regnskabsprogram. Så hvis du søger revisor, og har en lille eller mellemstor virksomhed beliggende i Svendborg eller omegn, er revisionsfirmaet Erik Ø. Wulff et godt bud til dig. 

Revisor i andre byer

Har du brug for en revisor, der også har kendskab til Billy, i et andet område af landet, kan du her se en liste med anbefalinger: 

Interview med Nicolai Groth-Christensen

15.12.2013

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At vi er en flok kedelige herrer i grå jakkesæt. Jeg tror, at den yngre generation af revisorer har ændret den stereotype forestilling; vi er nede på jorden og møder mennesker i øjenhøjde.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Der er udfordringer! Der findes så mange typer problemstillinger for selvstændige, så det er aldrig kedeligt at gå på arbejde.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Jeg hører det forholdsvis ofte fra mine kunder. Og så får jeg mange kunder igennem firmaets netværk. Netværk er det, der bygger et firma op!

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

At have et godt samarbejde med sin revisor. Især mindre virksomheder bør få hjælp til det overordnede. Og så er det vigtigt at overholde sine aftaler.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Nogle kunder ved først, hvordan deres regnskab ser ud, når de kommer til møde med deres revisor. Sådan bør det ikke være! Et godt regnskabsprogram sikrer løbende opfølgning og giver et afgørende overblik. Jeg synes, at det er rigtigt vigtigt med et godt og overskueligt regnskabsprogram.

6. Hvad drømmer du om?

Mine mål på det personlige plan er meget relaterede til mit arbejde. Mit arbejde er mit liv.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Min privatøkonomi er stabil og fornuftig. Det har altid været et mål for mig at være økonomisk uafhængig. Så jeg vil næsten sige det sådan her: Drømme går ikke i opfyldelse uden økonomisk sikkerhed.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Overbliksfunktionen! Man skal simpelthen vide, hvem der skylder én penge. Derudover er den generelle overskuelighed og enkelhed et plus.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Fordi en primær rådgiver som mig selv skal kende sin kundes tal – og dem kan jeg få adgang til via et regnskabsprogram som Billy.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Fordi det er simpelt! Selvom jeg ikke kender e-conomic til bunds, synes jeg, at Billy er mere overskueligt, fordi det er brugervenligt og i øjenhøjde med brugeren.