Billy Regnskabsprogram og Scanningsmoter illustration Billy Regnskabsprogram og Scanningsmoter illustration

Scan dine bilag og undgå tastearbejde

Upload en kvittering til Billy, scanningsmotoren læser den, og du får automatisk oprettet en regningskladde, hvor beløb, beskrivelse, leverandør og regningsdato er udfyldt for dig.

Billy Regnskabsprogram og regning

Sådan bruger du scanningsmotoren

Scanningsmotoren er nem at bruge. Du uploader blot en kvittering, som du plejer. Så scanner Billy kvitteringen, og når scanningsmotoren er færdig, fortæller Billy dig, at du blot skal vælge udgiftskategori og momssats.

Scanningsmotoren kan læse mange forskellige kvitteringer, men dog ikke alle. Som tommelfingerregel er der bedst mulighed for, at den kan læse en kvittering, hvis det er en PDF eller en billed-fil i god kvalitet. Kaffecirkler og krøller på kvitteringer kan i nogle tilfælde snyde scanneren.

Vær opmærksom på, at hvis scanningsmotoren kan læse leverandørens navn eller CVR-nr. på kvitteringen, oprettes der automatisk en ny kontakt i dit regnskab, hvis ikke der findes en eksisterende kontakt med det navn eller CVR-nr. Hvis du tidligere selv har oprettet kontakten og navnet ikke matcher præcis det der står på kvitteringen du scanner, vil du have to af de samme kontakter liggende i dit regnskab.

Billy Regnskabsprogram og regning
Billy Regnskabsprogram og tandhjul

Kunstig intelligens og machine learning

Inden længe bliver det faktisk endnu smartere. I fremtiden kommer Billy også til at give dig forslag til, hvordan du bogfører dine kvitteringer ved hjælpe af en konteringsmotor. Bogføring bliver lige pludselig pærelet. Det fortæller vi meget mere om senere.

Billy regnskabsprogram

  • Send let fakturaer
  • Afregn moms med få klik
  • Upload kvitteringer fra din smartphone
  • Bogfør dagens salg med ét klik
  • Og meget mere