Sådan bogfører du AdSense-indtægter i Billy

Oliver Storm Pallesen

11. april 2014

Hvis du er medlem af et Googles Adsense-program, modtager du penge, som er sendt ved hjælp af bankoverførsel fra Irland. Her viser vi dig hvordan du bogfører denne indtægt i Billy, med et eksempel hvor du har modtaget 1.200 kr fra Google Adsense.

Oprettelse af produkt

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Produkter
  • Klik Opret produkt
Bogføring af Adsense indtægter
  • Skriv Affiliate under navn
  • Vælg Andre indtægter som indtægtskategori
  • Vælg momssatsen Normalt salg af ydelser
  • Klik Gem produkt
Bogføring af Adsense indtægter
  • Produktet er oprettet. Nu skal Google oprettes som kontakt.

Oprettelse af kontakt

• Vælg Kontakter
  • Klik Opret kontakt
Bogføring af Adsense indtægter
  • Skriv Google under navn
  • Vælg Irland som land
  • Sæt flueben i Kunde
  • Klik på Tilføj felt hvis du ønsker at indtaste mere information.
  • Klik Gem
Bogføring af Adsense indtægter
  • Nu er Google oprettet som kontakt, og vi kan registrere indtægten fra Adsense.

Registrering af Adsense-indtægt

• Vælg Faktura
  • Klik Opret faktura
Bogføring af Adsense indtægter
  • Vælg Affliate som produkt
  • Indskriv indtægten
  • Klik Godkend
Bogføring af Adsense indtægter
  • Du har nu oprettet fakturaen. Nu skal du registrere indbetalingen til din bankkonto

Registrer betaling

• Klik Registrer betaling
Bogføring af Adsense indtægter
  • Vælg dato
  • Vælg din bankkonto
  • Klik Registrer betaling
Bogføring af Adsense indtægter

Nu har du registreret, at du har modtaget 1.200 kr. fra Google Adsense og sat ind på din bankkonto.

• Klik her for at se hvordan du registrerer, når du giver dine kunder vareprøver.