Sådan laver du bankafstemning med en CSV-fil fra Danske Bank

Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

30. april 2014

For at du kan lave en bankafstemning mellem din bank og Billy, har du brug for en CSV fil. I denne hjælpe artikel vil vi vise, hvorhenne i Danske Bank du finder og downloader CSV filen. Hvis du vil se, hvordan selve bankafstemningen foregår, kan du læse en artikel om det her.

Hent CSV fil

• Log ind på Danske Bank
CSV fra Danske Bank
  • Vælg din konto
  • Vælg perioden
CSV fra Danske Bank
  • Scroll helt ned i bunden af browseren
  • Klik på Gem som fil
CSV fra Danske Bank
  • Vælg hvilken placering på din computer filen skal have
  • Klik Ok
CSV fra Danske Bank
  • Du har downloadet CSV filen og kan nu lave en bankafstemning. Hvordan dette skal gøres kan du læse her.