Find og download en CSV-fil fra Nordea

Oliver Storm Pallesen

6. juni 2014

For at du kan lave en bankafstemning mellem din bank og Billy, har du brug for en CSV fil. I denne hjælpeartikel viser vi, hvorhenne i Nordea du finder og downloader CSV filen. Hvis du vil se, hvordan selve bankafstemningen foregår, kan du læse en artikel om det her.

Hent CSV fil

• Log ind på Nordea
  • Vælg Kontobevægelser
  • Vælg konto
  • Vælg perioden
  • Klik Gem kontobevægelser som en excel fil
CSV fra Nordea
  • Du har downloadet CSV filen og kan nu lave en bankafstemning. Hvordan dette skal gøres kan du læse her.