CSV-fil fra Nykredit - Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

29. april 2014

For at du kan lave en bankafstemning mellem din bank og Billy, har du brug for en CSV fil. I denne hjælpe artikel vil vi vise, hvorhenne i Nykredit du finder og downloader CSV filen. Hvis du vil se, hvordan selve bankafstemningen foregår, kan du læse en artikel om det her.

Hent CSV fil

• Log ind på Nykredit
  • Vælg din konto
  • Scroll helt ned i bunden af browseren
  • Klik på Eksportér
CSV fra Nykredit
  • Vælge perioden
  • Vælg filformatet CSV (kommasepareret)
  • Klik på Eksportér
CSV fra Nykredit
  • Du har downloadet CSV filen og kan nu lave en bankafstemning. Hvordan dette skal gøres kan du læse her.