CSV-fil fra Sydbank - Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

29. april 2014

For at du kan lave en bankafstemning mellem din bank og Billy, har du brug for en CSV fil. I denne hjælpe artikel vil vi vise, hvorhenne i Sydbank du finder og downloader CSV filen. Hvis du vil se, hvordan selve bankafstemningen foregår, kan du læse en artikel om det her.

Hent CSV fil

• Log ind på Sydbank
  • Vælg Konti
CSV fra Sydbank
  • Vælg konto
  • Vælg periode
  • Klik Udlæs til fil
CSV fra Sydbank
  • Klik Udlæs til fil
  • Gem filen ned på din computer
CSV fra Sydbank
  • Du har downloadet CSV filen og kan nu lave en bankafstemning. Hvordan dette skal gøres kan du læse her.