Indberet automatisk din moms til SKAT

Anna-Dora Maron2021-06-23
Tilbage til Integrationer

I Billy har du nu mulighed for at integrere dit regnskab i Billy med SKAT, så du automatisk kan indberette din moms og holde dig ajour med dit momsregnskab. Her gennemgår jeg, hvordan du sætter det op.

OBS! Du kan endnu ikke indberette din moms via integrationen, men det kan du snart. Vi holder dig selvfølgelig opdateret, så du kan gøre det, så snart vi er klar.

Sådan gør du:

• Login på din Billy-bruger
  • Vælg Moms
  • Klik på Momsopgørelse

• Klik på Opret forbindelse til skat.dk i højre kolonne
  • Klik på Opret forbindelse i boksen, der kommer frem
  • Du bliver nu sendt til TastSelv Erhverv

• Inde hos TastSelv Erhverv klikker du på Profil
  • Klik på Rettigheder til TastSelv
  • Klik på Autoriser revisor m.fl.
  • Vælg NemVirksomhed - adgang for regnskabssystemudbyder under Rettigheder
  • Udfyld dit CVR-/SE-nr og tryk Gem

Nu har du tilknyttet dit regnskab i Billy med SKAT.

Husk! Du kan endnu ikke indberette din moms via integrationen, men det kan du snart. Vi holder dig selvfølgelig opdateret, så du kan gøre det, så snart vi er klar.

Har du spørgsmål til vores integration med SKAT, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.