Indberet automatisk din moms til SKAT

Anna-Dora Maron2021-06-23
Tilbage til Moms

I Billy har du mulighed for at integrere dit regnskab i Billy med SKAT, så du kan indberette din moms direkte via Billy og holde dig ajour med dit momsregnskab. Her gennemgår jeg, hvordan du sætter det op, og hvordan du indberetter din moms direkte via Billy.

Sådan gør du:

• Login på din Billy-bruger
  • Klik Rapporter
  • Klik på Momsopgørelse

• Klik på Opret forbindelse til skat.dk i højre kolonne

• Klik på Opret forbindelse i boksen, der kommer frem
  • Du bliver nu sendt til TastSelv Erhverv

Når du er inde på TastSelv Erhverv, skal du tillade adgang til Billy. Det gør du sådan her:

• Inde hos TastSelv Erhverv klikker du på Profil
  • Klik på Rettigheder til TastSelv
  • Klik på Autoriser revisor m.fl.
  • Vælg NemVirksomhed - adgang for regnskabssystemudbyder
  • Klik på den lille blå firkant med en hvid pil i.
  • Udfyld med Billys CVR-nummer (33239106)
  • Klik på den lille blå firkant med en hvid pil i.
  • Skriv en dato for dit ønskede udløb for "adgang for regnskabssystemudbyder"
  • Tryk på Gem

Nu har du tilknyttet dit regnskab i Billy med SKAT.

Efter du har forbundet dit regnskab med SKAT, så kan du fremover indberette din moms med ganske få klik. Du gør sådan her:

1. Tryk på “Rapporter” i sidemenuen
  2. Vælg “Momsopgørelse”
  3. Vælg den periode, du ønsker at indberette
  4. Tjek evt. din momsopgørelse og grundlag
  5. Tryk “Overfør til SKAT” på den grønne knap
  6. Log ind på SKAT med NemID eller CVR-/SE-nr. samt TastSelv kode
  7. Godkend din momsindberetning ved at trykke “Indberet moms”
  8. Skriv eventuelt en kommentar til din momsindberetning, og tryk derefter på “Næste”
  9. Se kvittering og tryk på “Forside”

Smart, ikke? Vores rådgiver, Lukas, forklarer dig også, hvordan du gør i videoen her.

Har du spørgsmål til vores integration med SKAT, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.