Indberet nemt din moms til SKAT

Læsetid:2 minutter

I Billy har du mulighed for at integrere dit regnskab i Billy med SKAT, så du nemt kan indberette din moms direkte via Billy. Så sørger du får at indberette den rigtige moms på en nem og overskuelig måde. I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du sætter momsintegrationen op, og hvordan du lave din momsindberetning til SKAT direkte via Billy.

Du kan også se vores korte video, hvor vi forklarer, hvordan momsintegrationen fungerer.

Sådan opsætter du momsintegrationen til SKAT

• Klik Regnskab
  • Klik på Momsopgørelse
  • Klik på Opret forbindelse til skat.dk i højre kolonne
  • Klik på Opret forbindelse i boksen, der kommer frem
  • Husk at gemme Billys CVR-nummer som du finder i meddelelsen. Den skal du nemlig bruge senere.
  • Du bliver nu sendt til TastSelv Erhverv

Når du er inde på TastSelv Erhverv, skal du tillade adgang til Billy. Det gør du sådan her:

• Inde hos TastSelv Erhverv klikker du på Profil- og kontaktoplysninger
  • Klik på Rettigheder og adgange til TastSelv
  • Klik på Autoriser revisor m.fl.

Nu skal du følge 6 steps:

1. Vælg NemVirksomhed - adgang for regnskabssystemudbyder
2. Klik på den lille blå firkant med en hvid pil i.
3. Udfyld med Billys CVR-nummer (33239106)
4. Klik på den lille blå firkant med en hvid pil i.
5. Feltet er autoudfyldt
6. Tryk på Gem

Nu har du tilknyttet dit regnskab i Billy med SKAT.

Indberet moms via momsintegrationen

Efter du har forbundet dit regnskab med SKAT, så kan du fremover indberette din moms med ganske få klik. Du gør sådan her:

• Gå ind til din momsopgørelse i Billy
  • Vælg den periode, du ønsker at indberette
  • Tjek evt. din momsopgørelse og grundlag
  • Tryk Overfør til SKAT på den blå knap
  • Log ind på SKAT med NemID eller CVR-/SE-nr. samt TastSelv kode
  • Godkend din momsindberetning ved at trykke “Indberet moms”
  • Skriv eventuelt en kommentar til din momsindberetning, og tryk derefter på “Næste”
  • Se kvittering og tryk på “Forside”

Smart, ikke?

(Vær opmærksom at hvis du har elafgift eller vandafgift, så kan du ikke benytte momsintegrationen og skal indberette moms manuelt til Skat)

Har du spørgsmål til vores integration med SKAT, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.