Integration med Rykkerportalen inkassoservice

Læsetid:2 minutter

Formår du ikke selv at følge op på dårlige betalere, eller er nødt til at betale i dyre domme for, at et advokatfirma følger op på hver enkelt ubetalte regning, Så er integrationen med Rykkerportalen noget for dig.

I Billy er det muligt at sætte Billy op med Rykkerportalen. På den måde kan du let hente dine overskredne faktura i Billy over til Rykkerportalen og starte en inddrivelsesproces.

I Rykkerportalen kan du vælge om integrationen skal automatisk hente faktura informationer på de udløbne fakturaer, eller om du manuelt vil gøre det. Forskellene på de to processer kan du læse mere om i bunden af artiklen.

Oprettelse af API-nøgle i Billy

I Billy kan du nemt oprette en API-nøgle ved at følge vores guide. Vi har også lavet en video hvor vi forklarer hvordan du opretter en API-nøgle:

Opsætningen af integrationen hos Rykkerportalen

• Gå ind på din profilside (klik på Profil-knappen i øverste højre hjørne)

• Under Økonomisystem skal du vælge Billy

• Her skal du finde feltet Adgangsnøgle for Billy og indsætte API-nøglen fra Billy

Nu er Rykkerportalen klar til at hente udløbne fakturaer, så du "kun" behøver koncentrere dig om at udføre dit arbejde, fakturere kunderne, og bogføre indbetalinger. Vi tager os af de mere besværlige inddrivelser.

BEMÆRK: Rykkerportalen checker dagligt med dit økonomisystem om der sker ændringer af faktura status. Det betyder at de kontakter dig, i tilfælde af at din kunde har betalt, men du har glemt at advisere Rykkerportalen om at fakturaen er lukket. Dette gør at Rykkerportalen ikke udsender rykkere til dine kunder, hvis de allerede har betalt direkte til dig.

Automatisk eller manuel import af faktura

Hvis du vælger at Rykkerportalen automatisk skal hente informationerne, kan du sætte frekvensen for hvor ofte du ønsker dette. Det kan gøres op til én gang om dagen. Når processen går i gang, vil informationerne om den udløbne faktura blive hentet fra Billy til Rykkerportalens database. En email vil blive sendt til dig med et link hvor du kan vælge om du vil aktivere eller deaktivere rykkerprocessen. Hvis du forholder dig passiv, vil den automatisk sætte rykkerprocessen i gang efter et par dage.

Hvis du i stedet vælger at gøre det manuelt, skal du i Rykkerportalen have sat et flueben i Automatisk hentning pauset. Derefter skal du finde siden Fakturaer i Billy hvor du vil kunne se de forfaldne fakturaer som kan hentes ind i Rykkerportalen. Hvis ikke fakturaen forekommer på listen, kan du selv lægge den ind i Rykkerportalen.