Integration til Magento 2 - udviklet af IEX

Læsetid:2 minutter

Det er muligt at integrere din Magento 2 webshop med Billy. På denne måde vil dine fakturaer fra din webshop blive automatisk overført i Billy som fakturaer. Derfor slipper du altså for at oprette kontakterne, produkterne og fakturaerne en ekstra gang efter du haft et salg i webshoppen.

Opsætningsguiden her understøtter Magento 2, så du kan bogføre direkte fra din webshop til Billy. Hvis du skal bruge Magento (1) skal du kontakte IEX og få en opsætning igennem dem.

Opret API-nøgle i Billy

Det er nemt at oprette en API-nøgle i Billy. Vi har lavet en simpel guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy samtidig med at vi har lavet en kort video om oprettelsen af API-nøglen i Billy.

Forbind Magento 2 integrationen til IEX

Når du har lavet adgangsnøglen i Billy, skal du gå til Magento 2 til Billy hos IEX og købe integrationen. Du følger de steps som kommer op omkring købsprocessen.

• Indsæt adgangsnøglen fra Billy
  • Tryk Check Token for at forbinde

Find API-nøgle i Magento 2

• Åben Magento 2 i en ny fane
  • Find System -> Extensions -> Integrations
  • Tryk på Add New Integration

• Gå til Integrations info i venstre menuen
  • Giv nøglen et navn
  • Undlad at udfylde Email, Callback URL og Identity link URL
  • Nederst skal du indtaste dit password i feltet Current User Identity Verification

• Gå videre til API i venstre menuen
  • Vælg All under Resource Access

• En liste af tilladelser vil vise sig, tryk Allow for at acceptere

• Tryk Save
  • Du vil nu kunne se adgangsnøglen.

• Tryk på nøglens navn for at få Tokens frem
  • Kopier nøglen ud fra Access Token

• Nøglen sættes ind i IEX vinduet fra før. Husk også at sætte dit shop URL ind.
  • Tryk Connect for at forbinde
  • Opsæt Magento 2 indstillingerne. Har du brug for hjælp, kan du læse denne guide til indstilling af Magento 2 indstillingerne
  • Husk at du kan indtaste dit betalingskort for at gøre faktureringen nemmere

• Til sidst kan du aktivere integrationen ved at gå til Indstillinger -> Integrationsindstillinger

Din Magento 2 integration er nu klar til automatisk at overføre ordrer, varer og kunder fra din Magento 2 webshop til dit Billy regnskab. Ordrer bliver oprettet som fakturakladder i dit regnskab, eller hvis du har aktiveret automatisk bogføring som fakturaer.