Integration til Magento - udviklet af IEX

Oliver Storm Pallesen

11. august 2016

Det er muligt at integrere din Magento webshop med Billy. På denne måde vil dine fakturaer fra din webshop blive automatisk overført i Billy som fakturaer. Derfor slipper du altså for at oprette kontakterne, produkterne og fakturaerne en ekstra gang efter du haft et salg i webshoppen. Integrationen understøtter Magento 1.7.0 til 1.9.2. Og om kort tid Magento 2.

Hvis du vil have IEX til at klare opsætningen for dig, kan du kontakte dem her.

Integrationen lavet af IEX, som kan du hente her.

I denne artikel viser, hvordan du hurtigt opsætter integrationen, så du kan bogføre direkte fra din webshop til Billy.

Først opretter vi en API nøgle i Billy, derefter installer vi IEX udvidelsen og sætter integraitonen op inde i IEX platform.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger

• Vælg Adgangsnøgler

• Klik Opret adgangsnøgle

• Skriv IEX under navn

• Klik Opret

• Gem din adgangsnøgle

Installer IEX modulet

Log ind på dit IEX dashboard. Under Magento kan du downloade udvidelsen.

Gem api nøgle

Du skal installere udvidelsen med FTP adgang. Udpak udvidelses-pakken og læg app mappen i roden af din Magento installation.

Login i din Magento shop og rens cachen under System og klik Cache management vælg All og rens cachen i øverste højre hjørne.

Log ud af din Magento shop og login igen. IEX udvidelsen er nu installeret og klar til brug i din Magento shop.

Installer modul

Login i dit IEX dashboard.

Under Profil skal du kopiere IEX API-nøglen:

Indæst api nøgle

Gå til Systems og klik Configuration i den Magento shop.

Find Advanced og klik IEX settings.

Indsæt IEX API-nøglen. Sæt Enable synchronisation og Transfer products to erp til yes for at overføre ordrer, produkter og kunder til Billy.

Afslut ved at klikke Save config.

Opsæt modul

Forbind Magento med Billy

Under Billy i dit IEX dashboard skal du indsætte adgangsnøglen fra Billy i Billys API-nøgle feltet. Afslut med Gem ændringer:

Under Billy skal du nu konfigurere integrationen. Vælg Momsgrupper, Valuta og Hjemland. For at overføre fragt, rabatter og gebyrer fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som varer i Billy med eksempelvis varenumrene fragt, fragt mm, rabat og gebyr og indsætte disse varenumre i IEX dashboard'et.

BEMÆRK: Automatisk bogføring aktiveres på dit eget ansvar, og vi anbefaler først at aktivere dette, efter integrationen har kørt fejlfrit i mindst 10 dage:

IEX Dashboard

Under Magento skal du nu tilføje din shop url, gem og Hent ordrestadier og vælg de ordrestadier, du ønsker at overføre til Billy, afslut med Gem ændringer:

Gå til Indstillinger og ændre status til Aktiv og klik Gem.

Nu skal du synkronisere dine produkter fra Magento til Billy. Bemærk: alle produkter skal have unikke produktnumre (SKU) i Magento for korrekt overførsel til Billy. Gå til Magento og klik Synkroniser produkter. Dette kan tage lidt tid afhængig af hvor mange produkter, du har i din shop:

Synkroniser

Din integration er nu klar til automatisk at overføre ordrer, varer og kunder fra din Magento webshop til dit Billy regnskab. Ordrer bliver oprettet som fakturakladder i dit regnskab, eller hvis du har aktiveret automatisk bogføring som fakturaer.

Integrationen er blevet udviklet af IEX