Billy og Intempus

Frederik Damgaard Kornvig2021-10-26
Tilbage til Integrationer

Kom i gang med automatisk bogføring

For at få integrationen sat op, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og derefter oprette en bruger hos Intempus. Hvis du allerede har en Intempuskonto, bedes du tage kontakt til Intempus, for at få opsat integrationen.

Opret API-nøgle i Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret
  • Skriv navn
  • Klik Opret
  • Husk din adgangsnøgle

Opret konto hos Intempus

• Indtast API-nøgle fra Billy
  • Klik Fortsæt

Nu bliver Intempus synkroniseret med Billy. Det betyder, at hvis du opretter kunder i Billy, kommer de frem i Intempus og omvendt. Du kan også overføre fakturakladder fra Intempus til Billy.