Sådan uploader du bilag fra din Smartphone

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

16. februar 2014

I Billy er det muligt, at uploade bilag fra din smartphone direkte til Billy. Det skåner dig for dobbeltarbejde.

Sådan uploader du et bilag fra din smartphone

  • Log ind via appen på din smartphone
Upload bilag fra smartphone
  • Vælg, hvilket bilag du vil tage et billede af
Upload bilag fra smartphone
  • Tag et billede af bilaget og gem det ved at trykke på disketten i oppe højre hjørne
Upload bilag fra smartphone
  • Appen uploader nu dit billede til Billy
  • Du kan finde din regning ved at kigge på Udfyld regningskladder
Upload bilag fra smartphone
  • Du har nu muligheden for at udfylde din regning med et vedhæftet billede.
Upload bilag fra smartphone
Prøv gratis i 30 dage
Prøv Billy Prøv selv at indtaste en regning