WooCommerce Integration - Storebuddy

Billy regnskabsprogram forfatter

Dan Rose Johansen

3. marts 2015

Med Billy kan du integrere med din WooCommerce webshop. Integrationen med Billy gør, at dine fakturaer fra webshoppen bliver automatisk overført til Billy som kladder.

På den måde sparer du timers arbejde med manuel bogføring af dit regnskab.

Få integrationen gratis

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en nøgle hos WooCommerce, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Læs her hvor simpelt det kan gøres.

Oprettelse af API nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
Integration med WooCommerce
  • Skriv WooCommerce under navn
  • Klik Opret
Integration med WooCommerce
  • Gem din Billy API nøgle
Integration med WooCommerce

Oprettelse af API nøgle hos WooCommerce

• Log ind i Wordpress admin
  • Klik på WooCommerce > Settings > API Sørg for, at der er flueben ved Enable the REST API
Integration med WooCommerce
  • Klik Keys/Apps i undermenuen
  • Klik på Add Key
Integration med WooCommerce
  • Tilføj en Description/beskrivelse og angiv hvilke Permissions/rettigheder du tillader (der skal minimum være read/læs)
  • Klik på Generate API Key
Integration med WooCommerce
  • Kopier og gem din Consumer key og Secret key.
Integration med WooCommerce

Opsætning af integrationen

• Log ind hos Storebuddy
  • Vælg Salgskanaler
  • Klik Tilføj salgskanal
Integration med WooCommerce
  • Vælg WooCommerce
Integration med WooCommerce
  • Indtast din webshop url
  • Indtast Consumer key
  • Indtast Consumer secret
  • Klik gem
Integration med WooCommerce

Hvis du ikke har tilføjet Billy under bogføring, så skal du også tilføje den.

• Klik Bogføring i hoved-menuen.
  • Klik på Billy App-ikonet
Integration med WooCommerce
  • Vælg opsætningsniveau

Opsætningsniveau handler om hvilke konti, Storebuddy skal bogføre på. Hvis du allerede oprettet de forskellige konti, anbefaler vi, at du vælger Avanceret opsætning ellers brug Simpel opsætning.

• Vælg salgsplatform
  • Indtast API nøglen fra Billy
  • Klik Gem
Integration med WooCommerce

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker minimum hver 15 minut.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy

Integration med WooCommerce