Digital Revisor

Udviklet af Digital Revisor,

Besøg Digital Revisor

Digital Revisor er et nemt og enkelt værktøj, der gør dig til din egen revisor. På 5 hurtige trin danner du selv din årsrapport og selvangivelse, som du kan indberette til Erhvervsstyrelsen og Skat.

kategori

Øvrigt

velegnet til industri

Freelance

Terapeuter

Konsulenter

Foreninger

Butikker

last update

2021-06-22

Få revisorens superkræfter og lev op til alle krav

Du kan sagtens lave årsrapporten selv. Vi har pakket alle regler og krav ned i værktøjet, så du lever op til dem automatisk. Vi samarbejder med statsautoriserede revisorer og ajourfører værktøjet løbende.

Dynamisk process til beregning af udbytte, skat og dannelse af årsrapporten

Processen er dynamisk og værktøjet er fleksibelt. Finder vi en fejl i din bogføring, kan du nemt gå tilbage og rette den, hente dine tal igen og fortsætte med at beregne din skat, dit udbytte og indberette årsrapporten.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Går du i stå, eller har du spørgsmål, kan du kontakte os i supportchatten, hvor vores regnskabseksperter sidder klar til at hjælpe dig. 

Om integrationen

Med integrationen til Digital Revisor overføres dine bogføringsdata til Digital Revisor online værktøj, så du kan danne en årsrapport, der lever op til alle de krav, der er sat af Erhvervsstyrelsen. 

Når du har hentet din bogføringsdata, vil værktøjet guide dig gennem 5 nemme trin, hvor du skal besvare en række spørgsmål om dit årsregnskab. Imens beregner værktøjet skatten, udbyttet og alle dine fradrag. 

Værktøjet er intelligent, og hvis den opdager en fejl i din bogføring, kan du altid gå tilbage og ændre i din bogføring, så det hele kommer til at stå rigtigt i din årsrapport. 

Når du har været igennem de 5 enkle trin, kan du indberette din årsrapport til Erhvervsstyrelsen med enkelt klik. Udover leverer værktøjet også en guide, der fortæller dig, hvordan du indberetter dit resultat på skat.dk. 

Digital Revisor er skabt i samarbejde med statsautoriserede revisor og samarbejder med Billy, Erhvervsstyrelsen og Skat.