Hvad er NETS?

NETS leverer elektroniske betalingsløsninger. Du støder helt sikkert ofte på deres løsninger i din dagligdag. Det er nemlig NETS, som står bag dankortet, betalingsservice (PBS) og Nem-ID.

NETS gør det nemt for butikker og webshops at tilbyde deres kunder sikre betalingsløsninger. I de fysiske butikker kan kunderne køre kortet igennem dankortterminalen, og i webshops får kunderne høj sikkerhed, når de betaler med Dankort, VISA eller MobilePay.

Dankortterminaler: Det er NETS som styrer størstedelen af processen, når du betaler med Dankort i en butik.

De har mange smarte betalingssystemer til erhvervsdrivende. For eksempel kan flere caféer eller butikker dele en dankortterminal. Kunderne kan også få muligheden for at give drikkepenge via terminalen.

Online betalingsløsninger: NETS tilbyder både betalingsløsninger via mobil og kort.

Tilbagevendende kunder kan betale i en webshop med et enkelt klik, men abonnementsbetalinger er også en mulighed.

Hvilke services tilbyder NETS?

NETS tilbyder tre primære services samt en masse tillægsydelser. De tilbyder følgende:

Dankort
NETS sørger for, at pengene trækkes på dit kort, når du handler i en fysisk butik eller i en webshop.

Processerne bag en dankorttransaktion er styret af NETS, da NETS ejer og administrerer alle Dankort betalinger.

Et Dankort er et debetkort, hvilket betyder, at pengene trækkes på kortet med det samme. VISA/Dankort er derimod både et debet- og kreditkort.

En af de helt store fordele ved Dankortet er, at det er gebyrfrit. Det er også blevet smartere og hurtigere at betale med kort. Senest er der indført kontaktløse betalinger på beløb under 350 kr. Det vil sige, at med kontaktløse betalinger er pinkoden ikke nødvendig længere, du skal blot holde kortet tæt på dankortterminalen.

Betalingsservice
En virksomheds kunder kan tilmelde sig Betalingsservice via deres bank.

Det betyder, at fremtidige betalinger til virksomheden trækkes automatisk. Det gør det nemmere for kunden at betale sine regninger, da pengene nu trækkes automatisk. For virksomheder betyder det mindre administration og flere rettidige betalinger.

NemID
Løsningen giver sikker log-in på nettet. Det kan både være offentlige og private selvbetjeningsløsninger. De fleste kender det fra deres netbank eller e-boks.

Sikkerheden bygger på tre ting: Bruger-id, adgangskode og nøglekort. Nøglekortet kan være fysisk eller en app på din mobil. Nøglekortet genererer unikke adgangskoder.

Både private og virksomheder kan bruge NemID. Ejere af en enkeltmandsvirksomhed behøver dog ikke at anskaffe sig et unikt NemID til deres virksomhed, men blot bruge deres private NemID.

Undgå at falde i kløerne på svindlerne bag phishing mails

Sikkerheden hos NETS er høj. Derfor forsøger svindlerne sig af andre veje.

Svindlerne bag phishing mails forsøger at lokke oplysninger ud af modtageren, så de kan misbruge deres NemID, netbank eller betalingskort. Tarveligt og drøn irriterende for de der kommer i kløerne på svindlerne.

Den nemmeste måde at undgå det på er ved at vide:
At hverken banker, offentlige myndigheder eller Nets sender uopfordrede e-mails eller sms’er med direkte links til log-in.

Hvis du er faldet i fælden, skal du tage fat i dit pengeinstitut. De lukker øjeblikkeligt ned for de ting, som svindlerne har fået oplysninger om.

Spar tid med en integration mellem NETS og dit regnskabsprogram

Som virksomhedsejer er der tid at spare med en integration. Når et regnskabsprogram og NETS taler sammen, får den fuld skrue på automatisering. Et farvel til en masse tastearbejde. Den sparet tid kan bruges på at drive og udvikle din forretning.

I praksis betyder det, at kunderne kan betale deres regning i netbanken helt automatisk. For virksomhedsejeren betyder det, at de ikke skal sende fakturaer ud. Det giver også færre rykkere til kunder, som har glemt at betale. Endnu en administrativ opgave er sat ud af spillet.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du kan få support alle ugens 7 dage både på mail, telefon og chat.

Prøv Billy gratis i 30 dage