Nu kan du få Billy Regnskabsprogram på din Mac

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

07. maj 2013

Regnskabsprogram til Mac – klar til at installere

Online programmer er altid up-to-date og samtidig mere fleksible end programmer, der ligger på din computer. Men der er noget, som udbydere af online programmer har overset, nemlig den følelse man har, når et program er installeret på ens computer – følelsen af at ”dette er helt mit eget program”. Men det er der råd for, for du kan faktisk få både fleksibilitet, være up-to-date og samtidig have den der gode følelse, for firmaet Fluid giver Mac- og Apple-brugere mulighed for fiktivt at ”installere” online services på din computer. Wow! I dette indlæg viser vi dig, hvordan du installerer regnskabsprogrammer som fx Billy.

En enkel 5-trins guide

  • Download eller køb en licens. I dette eksempel downloader vi den gratis version.

  • I stedet for at bruge standard ikoner bør du bruge denne version af logoet, som er i højere opløsning.
  • Vælg ’Start nu’ for at se din nye Billy app og træk derefter Billy-ikonet ned i docken og placer det der, hvor du vil have det.

Fordele ved at bruge Fluid

Når du bruger Fluid, vil det føles, som om du kører programmet på din egen computer, præcis lige som i gamle dage. Men det, det i virkeligheden gør, er at det kører programmet i en webside, som ser ud som et ”rigtigt” program, der er installeret på din computer. På den måde får du det bedste fra begge verdener: den gode, gammeldags følelse og den fleksibilitet du kender fra online services.

Næste trin i installationen af dit online-program

Nu er dit regnskabsprogram til Mac klar til brug, men du kan også bruge Fluid til andre programmer, hvis du har lyst til det. Selvom det kun er et spørgsmål om selve oplevelsen, så vil det føles som om programmet er installeret og kører på din computer.

God fornøjelse.