Opdateret iZettle-integration

Billy regnskabsprogram forfatter

Anders Brasholt

14. marts 2018

Vi har opdateret vores integration til iZettle.

Det betyder flere mærkbare forbedringer til dig, der i dag bruger iZettle som kassesystem.

Først og fremmest har vi lyttet til de henvendelser, vi har fået fra vores brugere vedrørende håndtering af MobilePay-betalinger og salg af momsfrie varer eller ydelser.

Vær opmærksom på, at du selv skal opdatere opsætningen af din integration, hvis du vil benytte de nye muligheder for håndtering af MobilePay-betalinger og momsfrie salg. Se hvordan du gør her.

MobilePay-betalinger

Nu kan du bogføre MobilePay-betalinger på en separat konto helt automatisk. Det giver dig muligheden for at skabe et bedre overblik over, hvordan du modtager betalinger fra dine kunder.

Momsfrie salg

Vi har også automatiseret bogføringen af momsfrie salg. Momsfrie salg bliver nu automatisk overført til Billy med den korrekte momssats. Tidligere har det krævet en smule manuelt bogføringsarbejde at håndtere momsfrie salg, fordi du skulle fjerne momsen i kassekladden, inden du godkendte salget fra iZettle. Det arbejde slipper du nu for, fordi momssatsen på momsfrie varer og ydelser automastisk sættes til 0%, når disse salg overføres til Billy.

Flere iZettle-terminaler

Endelige kan du nu også opsætte flere iZettle-terminaler til forskellige konti, hvis du har én iZettle-aftale med flere separate terminaler.

Hurtigere support

Som et ekstra plus betyder opdateringen, at vi lettere og hurtigere kan yde den rette support, hvis du har problemer med integrationen.

Hvis du har spørgsmål

Har spørgsmål til Billy eller er i tvivl om, hvordan du opsætter iZettle-integratinoen, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 6024 6024 eller mail billy@billy.dk