Premium revisor i Billy Regnskabsprogram Premium revisor i Billy Regnskabsprogram

"Vi har fokus på iværksættere og er med dem helt fra starten, til de er ”flyvefærdige” og klar til at klare sig selv i højere grad."

- Kurt Lægaard

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

Vi har fokus på iværksættere

Vi er nogle unge, dynamiske revisorer, som er engagerede og taler et forståeligt sprog. Vi lægger vægt på at have et tæt forhold til vores kunder. Jo bedre vi kender hinanden, jo bedre kan vi hjælpe dig.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Kurt Lægaard
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Kurt Lægaard

17-11-2014

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At vi er kedelige mennesker, som sidder på et kontor med nedrullede persienner hele dagen. Derudover tror mange, at revisorer ikke har forstand på andet end tal, hvilket er ærgerligt, da vi rent faktisk kan agere som sparringspartnere på mange forskellige områder.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

At man møder så mange forskellige mennesker hver eneste dag og har mulighed for at hjælpe dem videre på flere punkter. Vi har fokus på iværksættere og er med dem helt fra starten, til de er ”flyvefærdige” og klar til at klare sig selv i højere grad. Vi ved, at deres behov er størst i starten, og har derfor altid sat lidt mere tid af til at hjælpe dem godt i gang.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Vores erfaring er, at hvis tid kvalitet og pris er i orden og stemmer overens, så får man tilfredse kunder. Dette oplever vi i høj grad er tilfældet, og vi får størstedelen af vores nye kunder fra iværksætternetværk og anbefalinger fra nuværende kunder, hvilket vi ser som tegn på høj tilfredshed hos dem.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Fokuser på dit salg – slip tøjlerne. Vær ikke bekymret over begrænsningerne ved økonomistyring og lad være med at overanalysere alle situationer, da du ellers ikke kommer ud i marken og får kontakt med dine kunder.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Et godt regnskabsprogram giver tryghed og dulmer den dårlige samvittighed hos den selvstændige. Det giver den selvstændige mulighed for at være ajour med sin økonomi og derved få et overblik, man ellers ikke ville have haft.

6. Hvad drømmer du om?

At blive ved med at gøre en forskel hver dag, jeg tager på arbejde, og være nærværende over for mine kunder. Derudover kunne jeg rigtig godt tænke mig at rejse til Australien med mine børn, inden de bliver for gamle til at rejse med deres far.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

På trods af generelle økonomiske kriser har jeg ikke oplevet de negative konsekvenser, hvor man har været afhængig af bankernes nåde, grundet risikable investeringer. Det er min oplevelse, at den største økonomiske sikkerhed har været at klare sig igennem på nogenlunde uforandrede forudsætninger.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Muligheden for at oprette konti, uanset hvor man er i programmet, er rigtig praktisk, da man derved undgår hele tiden at skulle huske navnene på bogføringskonti udenad, inden man starter med at bogføre. Det understreger den brugervenlighed, som programmet indeholder for både virksomhedsejer og revisor.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Det er vigtigt i forhold til at kunne reagere tidligst muligt. Især skatteproblematikken kan være en vigtig faktor og volde store problemer, hvis ikke man er forberedt på dette. Derfor gør vi rigtig meget ud af at planlægge årets forløb med vores kunder. Vi vil hellere tage tingene på forkant end senere.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det har en interaktiv og nytænkende tilgang til noget, som tidligere har været meget stringent og målrettet mod regnskabskyndige. Alle andre regnskabsprogrammer tænker meget ens, hvilket typisk bliver meget stift med for lidt plads til kreativ udfoldelse.