"Overlad bogholderiet til en proaktiv og rådgivende bogholder og brug tiden på det, du er god til"

- Torben Schmidt Bendixen

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

AP Statsautoriserede Revisorer

Virksomheder har ofte ikke tid eller lyst til at få lavet bogholderiet, hvilket kan medføre, at man ikke får rykket sine debitorer, indberettet til det offentlige til tiden eller ikke får betalt sine kreditorer til tiden. Alt sammen noget, der koster virksomheden penge.


Det er her, vi kan hjælpe. Overlad bogholderiet til en proaktiv og rådgivende bogholder og brug tiden på det, du er god til.


Ud over assistance til bogføringen, kan vi også hjælpe med at optimere din virksomhed, så du får frigjort noget tid og nogle ressourcer, og vi rådgiver meget gerne i forhold til styring af bogholderiet og valg af økonomisystem.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Torben Schmidt Bendixen
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Torben Schmidt Bendixen

25-09-2014

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

En revisor er dyr at bruge. Det er ikke altid sådan, da man heldigvis kan rådgive kunder på sådan en måde, at de også nogle gange sparer nogle penge.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

At kunne hjælpe kunder med deres økonomiske udfordringer. Det kunne f.eks. være at hjælpe en kunde med en turn around, hvor firmaet går fra at have store økonomiske problemer til at have en god og sund forretning i dag.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Når han får et tilbud, der er billigere, men ikke ønsker at skifte alligevel.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Lad være med altid at kigge på, hvor du kan spare nogle penge (f. eks. ved at lave bogholderiet selv). Hvis du er konsulent og kan sælge dine timer for 600 kr., og din bogholder koster 400 kr. i timen, så skal du ikke selv lave dit bogholderi, da du kan tjene mere, end det koster dig. Det er fint at lave noget af det selv, men brug tiden på det, du er startet med som selvstændig, og ikke på alt muligt andet.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Det kan være forskellen på at få tingene gjort eller ej. Har man ikke et godt regnskabsprogram, kan opgaven virke uoverskuelig, hvilket kan betyde, at man ikke får gjort tingene til tiden, hvilket koster.

6. Hvad drømmer du om?

Arbejdsmæssigt at kunne hjælpe endnu flere iværksættere i gang og være med til at videreudvikle deres virksomhed.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Økonomisk sikkerhed har gjort, at der er mulighed for at afprøve og udvikle nogle nye funktioner og områder i virksomheden, uden at det nødvendigvis skal give overskud fra starten af.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Bankafstemning og elektronisk håndtering af bilag, der gør tingene meget nemmere og mere effektive, hvilket i sidste ende sparer penge.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Fordi man som selvstændig typisk ikke er ekspert på området, og fordi økonomi kan være det springende punkt i forhold til, om man bliver en succes som selvstændig.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det giver et godt overblik og er nemt og intuitivt at bruge for både revisor, bogholder og den almindelige bruger.