Sådan arkiverer du momssatser - Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

16. marts 2017

Du kan arkivere momssatser, du ikke bruger, så de ikke optræder som en valgmulighed under eksempelvis regninger eller i kassekladden.

Sådan gør du

• Gå til indstillinger
  • Vælg fanen Momssatser
  • Tryk på det lille kladdehæfte ud for en momssats, du ikke bruger
  • Nu kan du arkivere momssatsen ved at fjerne fluebenet ved Aktiv
  • Momssatsen er nu deaktiveret og vil ikke optræde i hverken kassekladden eller regningsmodulet
arkiver momssatser

Har du spørgsmål til momssatser eller andet, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.