Sådan arkiverer du momssatser

Oliver Storm Pallesen2017-03-16
Tilbage til Moms

Du kan arkivere momssatser, du ikke bruger, så de ikke optræder som en valgmulighed under eksempelvis regninger eller i kassekladden.

Sådan gør du

• Gå til indstillinger
  • Vælg fanen Momssatser
  • Tryk på det lille kladdehæfte ud for en momssats, du ikke bruger
  • Nu kan du arkivere momssatsen ved at fjerne fluebenet ved Aktiv
  • Momssatsen er nu deaktiveret og vil ikke optræde i hverken kassekladden eller regningsmodulet

Har du spørgsmål til momssatser eller andet, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.