Integration mellem Billy og Mileage Book

Læsetid:2 minutter

Mileage Book hjælper dig med at holde overblik over det administrative arbejde ved et kørselsregnskab. Med Mileage Book integrationen til Billy, kan Mileage Book automatisk overføre data til Billy.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy, som du derefter aktiverer via din konto på Mileage Book.

Oprettelse af API-nøgle hos Billy

Du kan se den korte video nedenfor eller læse vores guide for at se hvordan du opretter en API-nøgle i Billy. Det er super nemt, og tager kun 1 minut.

Opsætning af integrationen til Mileage Book

• Log ind på Mileage Books hjemmeside
  • Vælg Mere
  • Vælg Indstillinger
  • Vælg Integration
  • Under integrationsindstillinger skal du vælge Billy som system
  • Vælg derefter startdato hvorfra bogføring i Billy skal starte fra.
  • Sæt et check mark ud for Send e-mail, hvis du vil modtage det bogførte kørselsregnskab pr. e-mail.
  • Indsæt din Billy API-nøgle og tryk på knappen Hent konti
  • Vælg kontoen Kørselsgodtgørelse ved kørselsgodtgørelseskonto medmindre du bruger en anden. Det er denne konto hvor kørselsgodtgørelsen debiteres på.
  • Under Bankkonto skal du vælge den konto, hvor kørselsgodtgørelsen skal krediteres (trækkes fra), hvis du vil bogføre til udbetalingen med det samme. Normalt bruges Bank.
  • Under Egenkapitalkonto skal du vælge den konto, hvor kørselsgodtgørelsen skal krediteres, hvis du vil bogføre til senere udbetaling. Normalt bruges Mellemregning til ejer.

Din Mileage Book integration er nu sat op.

Bogføring af kørselsgodtgørelse

• Du kan bogføre din kørselsgodtgørelse direkte i Billy, enten til en direkte udbetaling eller til senere udbetaling. Det bogførte beløb er en akkumulering af godtgørelsesbeløbene for alle ture frem til den valgte dato, som ikke tidligere er bogført.
  • Fra Mileage Book appen bogfører du til Billy under eksport. Her vælger du først Til Dato og trykker enten Bogfør til udbetaling nu eller Bogfør til senere udbetaling. Tryk derefter Ok for at verificere bogføringen. Din kørselsgodtgørelse er nu bogført i Billy og du har modtaget en e-mail med dit kørselsregnskab.
  • Fra Mileage Book website bogfører du til Billy under menupunktet Overfør. Her vælger du først til-dato og trykker enten Bogfør til udbetaling nu eller Bogfør til senere udbetaling. Din kørselsgodtgørelse er nu bogført i Billy og du har modtaget en e-mail med dit kørselsregnskab. I listen kan du nu se det bogførte kørselsregnskab.
  • I Billy er transaktionen nu synlig.