Ny kontogruppe i kontoplan

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Anders Brasholt Ørbæk

13. januar 2020

Hos Billy har du mulighed for at lave din helt egen kontoplan, så den passer til dine behov.

Billy har en standard kontoplan klar til dig, når du opretter en konto hos Billy, men det behøver ikke at være den, du bruger.

Du kan nemlig oprette dine egne kontogrupper, hvor du har mulighed for at navngive dem helt selv. På den måde bliver det nemmere for dig, når du skal bogføre i kassekladden.

Her kan du se, hvordan man opretter en ny konto gruppe i Excel.

• Log ind på Billy
  • Gå til regnskab herunder kontoplan
1
  • Vælg derefter Mere
  • Eksporter standard kontoplan
2
  • Vælg et sted, hvor du kan skrive din nye kontogruppe ind
  • Vælg standard-numre på dine konti og slut af med 99 til sidst
  • I eksemplet hedder kontogruppen Test konto og slutter med 2199
  • Derefter skal du vælge, om det er en indtægts- eller en udgiftskategori
  • Der er også mulighed for at skive en beskrivelse og vælge en momssats
  • Gem dernæst din Excel fil som en CSV-FIl
  • Gå tilbage til din Billy konto
  • Tryk på Regnskab
  • Vælg kontoplan
  • Tryk på Mere
  • Vælg Importer kontoplan
  • Importer din kontoplan
  • Derefter er din kontoplan klar til dig