Sådan afbryder og forbinder du til din bank

Dato:22. november 2022
Læsetid:2 minutter

Indimellem kan der opstå problemer med bankforbindelsen, da forbindelsen gennem mellemleddet Aiia ikke altid er optimalt. Det vil resultere i at de seneste banklinjer ikke vil blive importeret inde på din Billy konto under Bank. Dette problem kan nemt løses ved, at afbryde forbindelsen til banken og forbinde den igen.

Denne artikel vil vise hvordan du afbryder din bankforbindelse og hvordan du genforbinder den igen.

Sådan afbrydes bankforbindelsen i Billy

For at afbryde din bankintegration skal du gøre følgende:

• Tryk på Bank
  • Vælg Bankforbindelser (der kan gå et øjeblik før siden går videre)
  • Tryk på Afbryd forbindelse

Du har nu afbrudt forbindelsen til din bank. Du kan nu genforbinde banken.

Sådan genforbindes din bank i Billy

For at forbinde din bankintegration skal du gøre følgende:

• Tryk på Bank
  • Vælg Bankforbindelser (der kan gå et par sekunder før siden går videre)
  • Tryk på Forbind bank

Herefter vil du blive bedt om at vælge din bank.

• Klik Fortsæt til log ind
  • Giv samtykke

Herefter skal du logge ind med MitID for at kunne lave bankforbindelsen. Efter at dette er gjort, kan du vælge hvilken konto i banken som skal forbindes til Billy. Du skulle gerne se alle dine bankkontoer hvis du har flere under samme login.

Vælg nu den konto du ønsker at forbinde til og klik derefter Godkend

Du har nu oprettet forbindelse til din bank.