Billy og Shipmondo

Frederik Damgaard Kornvig2021-10-27
Tilbage til Integrationer

Kom i gang med let håndtering af forsendelser

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og derefter indtaste den hos Shipmondo.

Oprettelse af API-nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv navn
  • Klik Opret
  • Husk din adgangsnøgle
  • Log ind på Shipmondo.dk her: https://app.shipmondo.com/account/login
  • Vælg Indstillinger og Integration og ordre
  • Klik på plus-knappen (+) nederst til højre

Udfyld felterne som følger:

• Platform: Billy
  • API Brugernavn: Nøglen fra trin 2
  • API kodeord: Lad feltet være blankt
  • API URL: Lad feltet være blankt
  • Når du er klar til at aktivere din integration skal du sætte flueben i Aktiver integration og klikke Opret.

Shipmondo synkroniserer nu med Billy, og derefter er du klar til at anvende de to systemer sammen.