Sådan skjuler du chatten i Billy Regnskabsprogram

Nicolai Hofsø

15. september 2017

Når du logger ind i dit regnskab, kan du altid nemt få fat på os ved at skrive på chatten.

Hvis du gerne vil være fri for at se på chatten, når du sidder og arbejder i dit regnskab, så er det nu muligt. Du kan nemlig skjule chatten.

Selvom du skjuler chatten, kan du stadig benytte den. Du finder den bare et andet sted.

Se her, hvordan du skjuler chatten:

• Gå til Indstillinger i venstremenuen
  • Vælg Privatlivsindstillinger
Skjul chat
  • Sæt flueben ved Skjul support chat
  • Klik Gem oppe i højre hjørne
  • Nu er chatten ikke længere synlig i bunden af skærmen
Skjul chat
  • Nu kan du i stedet finde chatten ved at klikke på Hjælp i menuen til venstre
  • Her skal du blot klikke på Chat med supporten
Skjul chat