Sådan skjuler du chatten i Billy

Dato:23. november 2021
Læsetid:1 minut

Når du logger ind i dit regnskab, kan du altid nemt få fat på os ved at skrive på chatten.

Hvis du gerne vil være fri for at se på chatten, når du sidder og arbejder i dit regnskab, så er det nu muligt. Du kan nemlig skjule chatten.

Selvom du skjuler chatten, kan du stadig benytte den. Du finder den bare et andet sted.

Se her, hvordan du skjuler chatten:

• Tryk på Indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg Bruger øverst. Der er både Bruger og Virksomhed.
  • Vælg Privatliv.
  • Sæt flueben ved Skjul support chat.
  • Klik Gem ændringer.
  • Nu er chatten ikke længere synlig i bunden af skærmen.
  • Hvis du vil have adgang til chatten igen, skal du blot gentage processen og så fjerne flueben i Skjul Support Chat, derefter Gem ændringer

Hurtig adgang til email og telefonnummer finder du under Hjælp.