Importér automatisk dine bilag

Dato:29. april 2019
Læsetid:2 minutter

Vi er glade for at kunne præsentere en lille ny funktionalitet, som gør det nemt og tidsbesparende for dig at importere bilag ved hjælp af din unikke Billy-mail. Du kan nu automatisk videresende mails med bilag til din Billy-mail med den mailklient, du bruger, så eventuelle PDF-filer ryger direkte ind i dit regnskab.

I langt de fleste tilfælde bliver bilag nemlig sendt på mail, og med den nye funktion behøver du ikke finde mailen, hente filerne ned eller finde dem på skrivebordet for at uploade dem til regnskabet. Og du slipper nu for at oprette mailen manuelt hver gang.

For eksempel kan du oprette en automatisk videresendelse til Billy ved at sætte en regel op i din mailklient, så alle mails fra en given afsender f.eks. billing@firmanavn.com bliver videresendt til din unikke Billy-mail.

En anden måde at bruge funktionen er, hvis du har fortalt dine leverandører, at de skal sende deres fakturaer til dig til eksempelvis penge@ditfirmanavn.dk. Så kan du sætte mailen til automatisk at videresende mailen med bilaget til Billy, så fakturaer fra dine leverandører automatisk bliver importeret til dit regnskab.

Du finder din unikke Billy-mail under Indstillinger og Regnskab.

Er du i tvivl, om hvordan du sætter din mail op, kan du læse mere her.

Hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 6024 6024 eller billy@billy.dk.

  • Opret regninger i Billy vha. din unikke e-mail.
  • Fingerprint og Face ID: Mobilappens nye funktion
  • Ny Premium-funktion: Forbind dit regnskab med din bank gratis