Premium revisor i Billy Regnskabsprogram Premium revisor i Billy Regnskabsprogram

"Jeg synes, at det bedste ved at være revisor er, at jeg kan hjælpe mine kunder med deres problem."

- Kamran

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

Hos os er du ikke en i mængden

Vi er lille revisions- og bogføringsvirksomhed med ambition om levering af kvalitetsydelser til fordelagtigt priser. Vi tilbyder bogføring og moms, håndtering af løn, regnskab, rådgivning i selskabsretligt og skatteretligt.

Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Kamran

26-10-2016

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

Når man har valgt at arbejde med revision bliver man også mødt af en masse fordomme. Dette kan være at det er meget formelt arbejde, som er kedeligt. Den fordom jeg har oplevet mest er, at det er gamle mænd i jakkesæt som har et kedeligt job. I Anas er vi et ungt uformelt team, der brænder for at hjælpe vores kunder med deres problem.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Jeg synes, at det bedste ved at være revisor er, at jeg kan hjælpe min kunde med deres problem. Kunden skal gå hjem fra mødet og føle at kunden har fået den rigtige rådgivning. For mig handler det at være revisor om at jeg kan udleve min passion for tal og kunderådgivning.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Når jeg kan se, at kunden har fået den rigtige hjælp i forhold til deres problemstilling.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Det bedste råd til en nystartet selvstændig erhvervsdrivende er at finde en god rådgiver i forhold til opstart af virksomheden og virksomhedens økonomi. En revisor er et godt eksempel på en god rådgiver, som kan hjælpe med at moms og skat bliver lettere at forstå i forhold til bogføring af virksomhedens økonomi.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

En selvstændig ervhervsdrivende skal vælge et regnskabsprogram, som den selvstændige føler er et godt hjælpemiddel til at skabe overblik over virksomhedens økonomi. Derudover skal et godt regnskabsprogram være let og enkelt at bruge.

6. Hvad drømmer du om?

Fagligt drømmer jeg om, at kunderne får den bedst mulige rådgivning. Denne rådgivning gør, at de anbefaler deres revisor til andre potentielle kunder og derved skaber nye kunder. Personligt drømmer jeg om at give min familie et godt og trygt liv.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse

For mig betyder økonomisk sikkerhed, at jeg har et økonomisk overskud. Jeg synes, at det er vigtigt at man sparer op til større investeringer. Denne opsparing kommer ved, at man er økonomisk bevidst og ikke bruger flere penge end man har tjent. Personligt betyder den økonomiske sikkerhed at jeg kan bruge tid sammen med min familie. Derudover kan den økonomiske sikkerhed også betyde en mulighed for at realisere sig selv.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Jeg synes, at den grafiske oplevelse er det bedste. Den grafiske oplevelse af Billy gør, at kunden føler, at regnskab og økonomi er lettere end de regnede med.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Det vigtigste ved et økonomisk samarbejde mellem en revisor og en kunde er, at kunden føler, at revisor hjælper med de opgaver, som kunden føler er svære. Dette kan være skat og moms. Set fra begge parter handler det også om, at kunden fortsat har en virksomhed, som løber rundt.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Billy er brugervenligt. Det er enkelt og let at bruge. Derudover giver det kunden et godt overblik over økonomien i virksomheden.