Dandomain integration – 1Click

Oliver Storm Pallesen

8. juni 2015

Du har mulighed for at sætte Billy op med Dandomain. Dandomain er en hosting virksomhed, som også tilbyder webshops. Selve integrationen med Billy gør, at dine fakturaer fra webshoppen bliver overført automatisk til Billy.

Fordelene ved 1Click's integration er:

• Salgsrabatter, forsendelsesgebyrer, betalingsgebyrer og kunderabat overføres med alle oplysninger.
  • Kontaktpersoner og ordre bliver automatisk opdateret i systemerne
  • Mulighed for at vælge momstype individuelt på produkter.

1 Click

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og derefter opsætte 1 Click’s APP inde hos Dandomain.

Oprettelse af API nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
Dandomain integration
  • Skriv Dandomain under navn
  • Klik Opret
Dandomain integration
  • Gem din Billy API nøgle
Dandomain integration

Oprettelse af 1 Click APP hos Dandomain

• Login i dit admin panel
  • Vælg Apps
  • Klik AppStore
  • Vælg DanDomain > Billy under økonomistyring
Dandomain integration
  • Klik Installer nu
Dandomain integration
  • Vælg variant
  • Light: Overfører op til 100 ordrer/måned, overførsel 1 gang/døgn.
  • Standard: Overfører op til 500 ordrer/måned, overførsel 1 gang/time.
  • Pro: Overfører alle ordrer, overførsel 1 gang/minut.
Dandomain integration
  • Klik Accepter betingelser
Dandomain integration
  • Gå ind i APP’en, ved at gå nederst i venstre menuen
Dandomain integration

Her har du muligheden for at sige, hvornår integrationen skal overføre en ordre fra webshoppen til Billy, ved at indstille de forskellige ordrestadier. Kontakt 1click hvis du har behov for specifikke ordrestadier.

• Indtast API nøglen
  • Klik Gem opsætning
Dandomain integration

Din Billy konto er nu opsat med Dandomain, og dine ordrer kan nu bliver overført til Billy automatisk. Du skal dog være opmærksom på forskellige forhold i integrationen:

1. Integration kan kun håndtere DKK
  2. Produkter skal kun vedligeholdes i Dandomain
  3. Hvis produktnotatet indeholder <#F>, har produktet momstypen momsfrit
  4. Hvis produktnotatet indeholder <#Y>, har produktet momstypen normalt salg af ydelser
  5. Hvis produktnotatet indeholder <#V>, har produktet momstypen normalt salg af vare

Disse forhold kan du finde inde under vejledning i integrationen.

Dandomain integration

Integrationen er blevet udviklet af 1 Click

Integration med Dandomain