Tilføj IBAN / SWIFT nr. på faktura

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

8. juli 2014

Ved overførelser til og fra udlandet bruges der et IBAN eller SWIFT nr.

Denne artikel viser, hvordan du sætte IBAN og SWIFT nr. på din faktura. Det gør man ved, at finde vores primære bankkonto og indskrive tallene.

Tilføjelse af IBAN og SWIFT nr.

  • Vælg Regnskab
  • Vælg Kontoplan
IBAN og SWIFT nr.
  • Find din Bankkonto
  • Klik Ret konto
IBAN og SWIFT nr.
  • Indskriv IBAN og SWIFT numrene
IBAN og SWIFT nr.
  • Nu bliver dit IBAN og SWIFT nr. tilføjet på dine fakturaer

Kontooplysninger på fakturaSæt kontooplysninger på din faktura