Integration til Hikashop - udviklet af 2App

Oliver Storm Pallesen

18. juli 2016

Det er muligt at integrere din Hikashop webshop med Billy. På denne måde vil dine fakturaer fra din webshop blive automatisk overført i Billy som fakturakladder. Derfor slipper du altså for at oprette kontakterne, produkterne og fakturaerne en ekstra gang efter du haft et salg i webshoppen.

Integrationen lavet af 2App, som kan du hente her.

I denne artikel viser, hvordan du hurtigt opsætter integrationen, så du kan bogføre direkte fra Hikashop til Billy. Først opretter vi en API nøgle i Billy, som vi forbinder inde i 2Apps platform, sammen med dine informationer fra din webshop.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
Find api nøgle
  • Skriv Hikashop under navn
  • Klik Opret
Opret api nøgle
  • Gem din adgangsnøgle
Gem api nøgle

Forbind Hikashop med Billy

Login på 2app.dk

Hvis ikke du har en oprettet en konto, kan du let oprette dig igennem 5 steps:

• Udfyld virksomheds informationer
Udfyld virksomheds informationer
  • Indtast informationer fra din Hikashop webshop
Indtast informationer

Informationerne finder du her:

• Klik System
  • Klik Global Configurtion
  • Klik Server
List over informationer

Indtast API nøglen fra Billy

Indtast API nøgle

Klik derefter next

Klik next

Og klik next igen

Klik next

Gå derefter til Dashboard

Gå til dashboard
  • Gå ind i Webshop og udfyld dine webshops informationer
  • Klik Gem
Indtast de sidste informationer

Nu er integrationen sat op og du kan synkroniser dataen mellem Hikashop og Billy ved at gå inde i Sync menuen.

Sync menuen

Integrationen er blevet udviklet af 2App