Billy og Shopbox

Frederik Damgaard Kornvig2021-10-27
Tilbage til Integrationer

Sådan kommer du i gang Shopbox og Billy

For at sætte integrationen op, skal du først oprette en bruger hos Shopbox. Derefter skal du oprette API-nøgle i Billy, som du skal bruge til at forbinde Billy og Shopbox. Til sidst skal du indstille integrationen.

For at sætte intregrationen op, skal du først oprette en gratis bruger hos Shopbox.

• Log ind på din Billy-bruger
  • Gå under Indstillinger

For at sætte intregrationen op, skal du først oprette en gratis bruger hos Shopbox.

• Gå ind under Adgangsnøgler

For at sætte intregrationen op, skal du først oprette en gratis bruger hos Shopbox.

• Kopier derefter adgangsnøglen

For at sætte intregrationen op, skal du først oprette en gratis bruger hos Shopbox.

For at sætte intregrationen op, skal du først oprette en gratis bruger hos Shopbox.

• Tryk derefter på Billy-logoet
  • Klik på Start

For at sætte intregrationen op, skal du først oprette en gratis bruger hos Shopbox.

• Indsæt den adgangsnøgle du oprettede i Billy
  • Klik Submit
  • Herefter skal du blot følge Shopbox' integrations-step, og derefter vil Shopbox og Billy tale sammen, så du kan bogføre dit daglige salg med kun et enkelt klik