Integration til Shopbox

Dato:28. april 2022
Læsetid:2 minutter

Shopbox er et kassesystem som giver dig et godt overblik over din forretning ved at samle alle dine betalinger, data og lagerbeholdningen ét sted. Shopbox tilbyder også tilkøb af en række af funktioner, som kan gøre det administrative arbejde lettere for dig.

Med integrationen mellem Shopbox og Billy, kan du bogføre dit daglige salg med ét klik. Salget i Shopbox bliver nemlig automatisk overført til kassekladden i Billy, så du nemt og hurtigt kan godkende salget med ét klik.

Fordelen med integrationen er, at du slipper for at bruge en masse tid på at taste alt dit salg fra Shopbox ind i dit regnskab manuelt. Og så er det i øvrigt slut med tastefejl.

Oprettelse af API-nøgle i Billy

Du kan se den korte video nedenfor eller læse vores guide for at se hvordan du opretter en API-nøgle i Billy. Det er super nemt, og tager kun 1 minut.

Opsætning af integrationen hos Shopbox

• Log ind på din Shopbox-bruger
  • Gå derefter ind under Integrationer
  • Tryk derefter på Billy-logoet
  • Klik på Start
  • Indsæt den API-nøgle du oprettede i Billy
  • Klik Submit
  • Herefter skal du blot følge Shopbox' integrations-step, og derefter vil Shopbox og Billy tale sammen, så du kan bogføre dit daglige salg med kun et enkelt klik.

Hvad er fordelene ved Shopbox?

Shopbox laver en POS (point-of-scale) løsning der får dine forretningssystemer, butikker og betalingsløsninger til at tale sammen. Shopbox kassesystem kan integrere med din bank, webshop, regnskabsprogram og meget mere. Dette gør arbejdet nemmere for dig som forretningsejer. Shopbox har funktioner til alle brancher, hvilket gør det til en smart løsning for alle helt fra restauranter til detailhandel, eller til dig i servicebranchen.

Shopbox kan også give dig data på medarbejdere, transaktioner og lagerbeholdningen som kan hjælpe dig med at skabe overblik med henblik på vækst. Lagerbeholdningen kan kontrolleres via en integration eller gennem et modul gennem Shopbox. De har både simple løsninger til den lille forretningsejer, samt større løsninger der kan rumme en mere kompleks lagerstyring og indkøb.

Har du problemer eller spørgsmål til at sætte integrationen op, skal du være velkommen til at kontakte supporten på chatten, billy@billy.dk eller 60 24 60 24.