Det gamle Billy: Hvordan ændrer jeg bankkontooplysninger?

22. juli 2013

De bankkontooplysninger der vises i toppen af dine fakturaer, styres af din bankkonto i din Kontoplan.

1. Ændre kontooplysninger

For at ændre bank, registringsnummer, kontonummer, SWIFT og IBAN, går du ind under Indstillinger > Kontoplan, finder din bankkonto, og trykker på blyant-ikonet.

Tip: Du kan evt. bruge søgefeltet i toppen af kontolisten.

2. Jeg har flere bankkonti

Hvis du har flere bankkonti, kan du under Indstillinger > Organisationsindstillinger > Programindstillinger styre hvilken af dine bankkonti der skal vises som standard på fakturaer.

3. Bankkonti og valutaer

Hvis du har valutamodulet, og sender fakturaer i forskellige valutaer, kan du vælge hvilken bankkonto der skal påføres fakturaer i hver valuta. Gå ind under Indstillinger > Valutaer, og klik på blyant ikonet ud for den valuta, du ønsker at ændre for.