Vælg bilag fra uploadede billeder til kassekladden

Dato:15. juni 2022
Læsetid:1 minut

I Billy er det muligt at uploade bilag fra sin smartphone direkte til kassekladden. Bilag uploadet fra mobilen vil kunne bogføres igennem sektionen Regninger og Kassekladde

Artiklen her vil vise hvordan du uploader et bilag gennem Billys mobilapp, og hvordan du tilføjer dette bilag til en postering i kassekladden.

Upload bilag via Billys mobilapp

Når du skal uploade et bilag via Billys app, skal du gøre følgende:

• Åben Billys app
  • Log ind
  • Tryk på ‘+’ i bunden
  • Vælg Upload Bilag
  • Tag et billede af bilaget
  • Klik Gem. Hvis du vil uploade flere billeder til samme bilag, skal du klikke på Gem som side 1. Hvis du ønsker at uploade flere separate bilag, skal du klikke på Gem og tag nyt.

Nu vil bilaget være klar i kassekladden.

Hent billedet i kassekladden

Først skal vi gå til kassekladden

• Vælg Bogføring
  • Vælg Kassekladde
  • Klik på den lille papirclips og vælg Vælg bilag fra Regninger.

Her vil en pop-up komme frem, med en oversigt over dine overførte billeder. Klik billedet du gerne vil bogføre, og billedet bliver med det samme vedhæftet til posteringen.

Du vil nu kunne se at bilaget er vedhæftet og du kan fortsætte din bogføring i kassekladden.