Excel Regneark vs regnskabsprogrammer: Billy’s Billing

Forfatter:Toke Kruse
Dato:24. juni 2013
Læsetid:3 minutter

Lad os se det i øjnene – et regneark har bare aldrig været perfekt til regnskaber, lige meget hvor lille din virksomhed end måtte være.

Excel er et stærkt og meget nyttigt program – det er der slet ingen tvivl om. Men det er jo ikke lavet til at håndtere de fakturerings- og regnskabsfunktioner, som er altafgørende i selv bitte små virksomheder. Billy’s Billing er derimod lavet og designet, så det passer præcist til de behov, som mindre virksomheder, freelancers og iværksættere har. Det har alt det, du skal bruge, lige når du går i gang og alt det, du får brug for, efterhånden som din virksomhed vokser sig større.

Lad os kaste et blik på nogle af de ting, Billy’s Billing kan tilbyde, som du ikke får med et regneark.

1. Smartphone funktionalitet

Nu om dage har næsten alle i erhvervslivet en smartphone. Med Billy’s Billing kan du se alle dine nøgletal, foretage overførsler og meget mere – når du har brug for det, via din mobil. Opret og send fakturaer, tjek din virksomheds omsætning, tag et billede af en kvittering og gem det i programmet. Og ja, det hele virker selvfølgelig også på iPhone og Androids.

2. Lav backups når du vil

Hvad sker der, hvis din computer bliver stjålet eller din harddisk stiller træskoene? Du mister al din data – inklusive dit regneark. Billy’s Billing gemmer alting sikkert i skyen på flere uafhængige servere og du har adgang til det hele dag og nat. Din data er sikker og i trykke hænder hos os, det er en af vores topprioriteter – faktisk er din data mere sikker hos os, end den er på din computer.

3. Rutinemæssige funktioner udføres automatisk

Billy’s Billing er smart, hurtig og også klog. Programmet husker, hvad du har tastet ind, det tilføjer moms på dine fakturaer, det opdaterer endda kontaktinformationer helt automatisk. Alle disse funktioner, og flere endnu, vil spare dig en masse tid og samtidig få din virksomhed til at fremstå mere professionel.

4. Funktionalitet, brugervenlighed og dit professionelle image

Regnskabsprogrammer har længe været kendt for at være tunge at danse med – i hvert fald for folk, som ikke er uddannet revisorer. Men alt det ændrer Billy’s Billing på. Programmet er nemt både at bruge og forstå – lige så let som dit regneark, men med langt bedre funktionalitet. Og så ser det endda godt ud – du kan oven i købet lave brugerdefinerede fakturaer, opgørelser og meget mere – og dét får dig og din virksomhed til at se godt ud! Prøv Billy’s Billing i 14 dage – helt gratis!

Artiklen er oversat fra engelsk, skrevet af Toke Kruse og findes også på vores amerikanske blog under titlen Excel Spreadsheet vs. Accounting Software: Billy’s Billing.

  • Grundlæggende regnskabsføring - 3 emner du skal forstå
  • Årsregnskabets øvrige oplysninger for selskaber - hvad skal du være opmærksom på?
  • Virksomhedsskat – få indblik i det her