Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Kassekladde

Vi har designet en kassekladde, der svarer til den, du kender fra et traditionelt regnskabsprogram. Funktionen er udviklet til regnskabskyndige og avancerede brugere, som har erfaring med at arbejde i en kassekladde.

Kassekladden hjælper dig

En kassekladde er et grundlæggende redskab i din virksomheds regnskab, uanset hvilken slags virksomhed, du har. Den kan betragtes som en del af din virksomheds finanskalender, indeholdende alle finansielle transaktioner, der finder sted i løbet af en arbejdsdag, og i den rækkefølge de opstår.

Hvis din virksomhed er ganske lille og enkel, skal du måske blot have en enkelt kassekladde til at holde styr på alle dine transaktioner. Større virksomheder kan have flere kassekladder - en til hver type transaktion. Eksempelvis kan en større og mere kompleks virksomhed have:

  • En kassekladde til salg - til at holde styr på dagens salgsfakturaer
  • En kassekladde til salgskredit - til at holde styr på alle salgsbevilligede kreditter
  • En kassekladde til køb - til at holde styr på fakturaer for eventuelle køb foretaget af din virksomhed
  • En kassekladde til købskredit - til at holde styr på alle købsbevilligede kreditter
  • En kassekladde til kontanter eller blot "en kassebog" - til at holde styr på alle indtægter og udgifter. Undertiden kan indtægter og udgifter opgøres i forskellige regnskaber

Balanceændringer

Nederst på siden i kassekladden kan du se balanceændringerne på valgte konti. Det kan du bruge til løbende at krydstjekke beløbene.

Kontoændringer

Når du åbner en postering, vises en brugervenlig oversigt over, hvilke konti der ændres og med hvilke beløb.

Automatisk momsudregning

Billy udarbejder automatisk moms på baggrund af bogførte indtægter og udgifter i dit regnskab - både når du arbejder i kassekladden, og når du bruger fakturerings- eller regningsmodulet. Det sparer dig for tid, som du i stedet kan bruge på at optimere andre ting i din virksomhed.

Drag and drop

Med drag and drop-funktionen kan du nemt trække bilag fra din computers skrivebord direkte over i posteringer i kassekladden.

Flerbenede posteringer

I kassekladden kan du let håndtere flerbenede posteringer, der fordeles over mere end to konti.

Godkendelsesprocedurer

Godkendelsesproceduren i kassekladden tillader dig at godkende alle dine bilag på én gang eller blot nogle udvalgte, hvis der eventuelt er bilag, der mangler at blive godkendt.

Indtast kun ét sted

Når du indtaster en transaktion i kassekladden, registreres den automatisk alle de steder den skal i dit regnskab. Det gør bogholderi og regnskab i kassekladden tilgængeligt og til at forstå. Samtidig opstilles alt i standardiserede og traditionelle regnskabsformularer, så din revisor har alt, hvad han eller hun skal bruge, hvis vedkommende skal gå dit regnskab efter.

Læs mere om brugen af kassekladden.