Din kørselsguide

Introduktion

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger

Hej virksomhedsejer

Møder med kunder og forretningspartnere kan være altafgørende for, om virksomheden kan skabe indtægter og overleve år efter år. Derfor kan kørsel være en vigtig parameter for en virksomhed. Det er dog en jungle at finde ud af, hvad du kan trække fra af udgifter vedrørende bilen og driften, der hører til, samt hvilke fradrag du er berettiget til.

Vi har skrevet denne guide, fordi vi gerne vil hjælpe virksomhedsejere med at få styr på ikke bare regnskab, men også alt det andet omkring virksomhedsdriften, herunder kørsel i virksomheden. Hvad kan du trække fra i virksomhedens regnskab, og hvordan er det med momsen? De spørgsmål er måske nogle, du stiller dig selv, før du skal købe bil, eller hvis du allerede kører rundt ude på landevejen.

Denne guide vil besvare disse og mange andre spørgsmål, hvilket potentielt kan spare dig for mange penge. Vi vil i den følgende guide lede dig gennem de vigtigste regler, som du skal være opmærksom på, når du skal navigere igennem SKATs mange regler og bestemmelser.

I Billy tilbyder vi et regnskabsprogram til virksomhedsejere, som gerne vil have nemt økonomisk overblik. Du kan prøve regnskabsprogrammet gratis i 30 dage, ligesom vores mere end 45.000 brugere har gjort, på billy.dk. Her kan du også læse om vores samarbejdspartner Mileage Book, som løser problemstillingen med kørselsregnskabet via en app og en webløsning, der er integreret med Billy.

God fornøjelse!

Mange hilsner Billy

Billy Regnskabsprogram og laptop frontpage billede

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.