Din låneguide

Efter mødet med banken

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger

Som beskrevet tidligere gælder det for begge parter om at få noget ud af mødet. Mødet kan være altafgørende for, om dit projekt bliver en realitet. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at få feedback fra bankrådgiveren og prøver at fastholde en god dialog fremadrettet.

Referat

Det er vigtigt, at du skriver et referat af mødet og sender det retur til bankrådgiveren. På den måde undgår I misforståelser om, hvad der blev besluttet og aftalt på mødet. Og samtidig får du det på skrift.

Godkendelse

Hvis du får en godkendelse fra banken, begynder det hårde arbejde for at indfri de opstillede mål og vise banken, at den traf det rigtige valg ved at låne dig penge.

Her er tillid i højsædet, så sørg for at fortælle om de fremskridt, du og din virksomhed har gjort i processen, samt hvis der skulle opstå uforudsete problemer. Hold kommunikationen i gang både med det positive og det negative. Sammen står I bedre rustet til kan løse eventuelle udfordringer, og det er jo I alles interessere, at du får succes med dit projekt.

Afslag

Det kan være en stor mavepuster at få et afslag. Men lad det ikke slå dig ud af kurs, brug i stedet muligheden til at få feedback fra bankrådgiveren om, hvorfor du fik afslag og se, om det er muligt at rette op på det. Det er også vigtigt at huske, at der findes mange banker og låneinstitutter, og alle har forskellige kriterier for at optage lån. Så lad dig ikke slå ud efter første runde og første afslag.

Billy Regnskabsprogram og laptop frontpage billede

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.