Din låneguide

Forberedelse inden mødet med banken

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger

De fleste afslag gives, fordi du som iværksætter kommer med alt for dårligt materiale til bankrådgiveren og ikke har tænkt din idé grundigt igennem. Husk, at det er de tørre facts, som din bankrådgiver forholder sig til. Derfor er der mange detaljer, som du skal tænke igennem og lægge en plan for, hvis din bankrådgiver skal se potentialet i din forretningsidé.

Med andre ord gælder det om, at du er så velforberedt som muligt før mødet med banken, så du kan svare på alle bankrådgiverens spørgsmål og udstråle professionalisme. Det giver bankrådgiveren et indtryk af, at du har styr på din idé, og at den er realistisk. På den måde øger du mulighederne for at få bankens accept.

Det bedste redskab til at møde velforberedt op hos banken er en god forretningsplan. Derfor hjælper vi dig i guidens først del med at udarbejde en sådan plan.

Billy Regnskabsprogram og laptop frontpage billede

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.