CSV-fil fra Jyske Bank - Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

9. maj 2014

For at du kan lave en bankafstemning mellem din bank og Billy, har du brug for en CSV fil. I denne hjælpe artikel vil vi vise, hvorhenne i Jyske Bank du finder og downloader CSV filen. Hvis du vil se, hvordan selve bankafstemningen foregår, kan du læse en artikel om det her.

Hent CSV fil

• Log ind på Jyske Bank
CSV fra Jyske Bank
  • Klik på din konto
  • Vælg perioden
  • Klik på 'Eksporter til csv-fil'
CSV fra Jyske Bank
  • Klik på Udlæs til fil
CSV fra Jyske Bank
  • Du har downloadet CSV filen og kan nu lave en bankafstemning. Hvordan dette skal gøres kan du læse her.