Billy & MobilePay

Frederik Damgaard Kornvig2021-10-26
Tilbage til Integrationer

Kom i gang med MobilePay og Billy

For at sætte integrationen op, skal du først oprette MobilePay som betalingsmetode

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Betalingsmetoder
  • Klik på Opret betalingsmetode
  • Vælg MobilePay-betaling som betalingsmetode

Aktivér MobilePay Invoice som betalingsmetode

• Vælg Aktivér

Opret aftale eller aktivér eksisterende aftale

Inden du kan aktivere integrationen i Billy, skal du først ind og oprette en aftale i MobilePay.

Hvis du allerede har en aftale, skal du ind og aktivere den hos MobilePay.

• Tillad at Billy må kommunikere direkte med MobilePay ved at trykke på Ja, tillad

Forbind integrationen

Når du er godkendt hos MobilePay og har accepteret integrationen, skal du tilbage i Billy og rette i betalingsmetoden.

• Hold musen over MobilePay og tryk Ret
  • Vi anbefaler, at du vælger standard bankkonto
  • Hvis du vil have MobilePay som standard betalingsmetode, så skal du hakke af i Slået til som standard på nye fakturaer

Slå MobilePay til direkte på fakturaen

Du kan også slå betalingsmetoden til direkte på fakturaen eller fjerne den igen under betalingsmetoder direkte på de nye fakturaer, som du opretter.

Integrationen er nu sat op

Du har nu sat integrationen op og er klar til at opkræve din kunde direkte via MobilePay.

Rigtig god fornøjelse.