Sådan finder du momsgrundlaget i Billy

Forfatter:Cecilie Topp
Dato:12. april 2023
Læsetid:1 minut

I Billy kan du se dit momsgrundlag til din momsindberetning. Momsgrundlaget viser hvilken salgsmoms der er registreret gennem de bogførte fakturaer samt hvilken købsmoms der er registreret gennem de bogførte regninger.

Momsgrundlaget i Billy viser en overskuelig og nem oversigt over alt bogført materiale som vedrører moms i perioden. Vi viser i denne artikel hvordan du finder dit momsgrundlag i Billy. I bunden kan du se en video som også viser hvordan du finder momsgrundlaget.

Sådan finder du momsgrundlaget i Billy

Momsgrundlaget finder du ved at gøre følgende:

• Vælg Regnskab
  • Vælg Momsopgørelser
  • Vælg den momsperiode hvor du ønsker at se momsgrundlaget for
  • Klik Vis grundlag for at få en oversigt over det bogførte salgsmoms og købsmoms.

Du vil nu få vist en oversigt over momsgrundlaget som er opdelt efter salgsmoms, købsmoms og udenlandskøb. Hvis du vil se mere information omkring en enkelt postering, kan du klikke på enten transaktionsnummeret eller navnet på posteringen.

Sådan eksportere du momsgrundlaget

Du kan også eksportere momsgrundlaget fra Billy til en Excel fil, PDF mv. Dette gør du ved at gøre følgende:

• Vælg Rapporter Momsgrundlag
  • Vælg den pågældende momsperiode
  • Klik Mere Eksportér
  • Sæt flueben i Inkluder grundlag
  • Klik Eksportér
  • Vælg filformat

Du kan nu gemme filen og se grundlaget.