Det gamle Billy: Kom i gang med den automatiske Abonnementsfakturering

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

22. juli 2013

Nu kan du sætte Billy til, at sende automatiske fakturaer til de samme kunder for de samme produkter eller ydelser. Den automatiske abonnementsfakturering kan justeres til at afsende fakturaer månedligt, ugentligt eller årligt.

1. Tilføj Abonnementsfakturaer add-on

Den eneste forudsætning for brugen af Abonnementsfakturering er, at du enten har et Abonnementsfakturering add-on eller en Premium-pakke, så hvis du endnu ikke har et Abonnementsfaktura add-on, så skal du først sørge for, at tilføje den ved at gå ind under Indstillinger > Organisationsindstillinger > Abonnement + add-ons. Abonnementsfaktura add-on koster 49 kr. om måneden, som vil automatisk indgå i den månedlige faktura, du modtager fra Billy.

2. Opret en Abonnementsfaktura

Du opretter en Abonnementsfaktura ved at gå ind under > Handel > Fakturaer > Opret abonnement.

Alternativt kan du vælge at oprette abonnementet direkte inde fra kontakten.

For at færdiggøre oprettelsen Fakturaabonnementet skal du sørge for, at udfylde de følgende 3 kolonner, som er: “Faktura”, “Abonnement” og “Handling når en faktura oprettes”. Til sidst klikker du blot på “Gem”.

3. Opsætning

Når du har fået færdiggjort oprettelsen af dit Fakturaabonnementet, skal du nu til at oprette nogle linjer til denne, således at fakturaen kan have noget indhold, når den engang bliver sendt til din kunde. For at finde frem til dit abonnement går du blot ind under > Handel > Fakturaer > Abonnementer og klikker på det pågældende abonnement. Nu har du valget imellem at oprette en “Fast linje” eller en “Engangslinje”. Forskellen mellem disse 2 er, at en “Fast linje” vil pr. automatik indgå i alle de fakturaer som bliver sendt fremover for dette abonnement, hvorimod en “Engangslinje” vil alene indgå i den næste faktura.

Billy Regnskabsprogram og fakturalinjer Billy Regnskabsprogram og fakturalinjer

Opret en eller flere linjer med en produktbeskrivelse, antal og enhedspris og klik på “Gem”, så klarer programmet resten.

Såfremt du skal bruge noget yderligere hjælp til dit Abonnementsfaktura, kan du til enhver tid blive guidet igennem opsætningen via vores telefonisk support på 60 24 60 24 (kl. 8-23 alle ugens dage) og billy@billy.dk

Prøv gratis i 30 dage
Prøv Billy Prøv selv at indtaste en regning